Залаїн свічки - інструкція, застосування, аналоги препарату

Залаїн свічки фото упаковки

Застосування Залаїн

Залаїн - склад і форма випуску препарату

Залаїн: як приймати препарат

Залаїн - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Залаїн

Сертаконазол – протигрибковий препарат, похідний імідазолу, з високою фунгіцидною активністю, призначений для місцевого застосування у гінекології. 

Механізм дії полягає у пригніченні синтезу ергостеролу і збільшенні проникності клітинної мембрани, що призводить до знищення збудників. 

Застосування Залаїн

Місцеве лікування вагінального кандидозу.

Залаїн - склад і форма випуску препарату

Песарії (свічки). 

Склад:

діюча речовина: сертаконазол;

1 песарій містить сертаконазолу нітрату 0,3 г;

Залаїн: як приймати препарат

Дорослим жінкам 1 песарій вводити глибоко у піхву ввечері перед сном одноразово. Якщо клінічні ознаки захворювання не зникають, можливе повторне застосування препарату через 7 днів.

Залаїн - протипоказання, побічні ефекти

Протипоказання

Гіперчутливість до протигрибкових засобів, похідних імідазолу або до будь-яких допоміжних речовин препарату; протипоказане одночасне застосування препарату з латексними презервативами або песарієм.

Побічні ефекти

Іноді може з’явитися транзиторна місцева подразнювальна реакція (відчуття печіння та свербіж). Це може бути наслідком дії фрагментів клітин при загибелі збудників, тому така реакція може бути ознакою успішної терапії. Нерідко з’являються алергічні реакції.

Аналоги Залаїн

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся