Залаїн крем – інструкція, застосування, аналоги препарату

Залаїн крем фото упаковки

Застосування Залаїну

Залаїн – склад і форма випуску препарату

Залаїн: як приймати препарат

Залаїн – протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Залаїну

Залаїн – це препарат для лікування грибкової шкірної інфекції.

Застосування Залаїну

Для місцевого лікування грибкової шкірної інфекції, спричиненої дерматофітами і дріжджовими грибками: епідермофітія стоп, пахова епідермофітія, дерматомікоз гладенької шкіри, трихофітія ділянки бороди та вусів, дерматомікоз кистей, кандидоз, висівкоподібний лишай.

Залаїн – склад і форма випуску препарату

Склад. Сертаконазолу нітрат 0,4 г/20 г

Допоміжні речовини: етиленгліколю і поліетиленгліколю пальмітостеарат, лаурилмакроголгліцериди, гліцеролу ізостеарат, олія мінеральна легка, метилпарагідроксибензоат (е 218), кислота сорбінова, вода очищена.

№ UA/1849/01/01 від 12.08.2019

Форма випуску. Крем.

Залаїн: як приймати препарат

Крем наносити 1 або 2 рази на добу (бажано на ніч або зранку та ввечері) тонким шаром, м’яко та рівномірно на уражену ділянку шкіри, намагаючись захопити приблизно 1 см здорової шкіри навколо ураженої ділянки.

Тривалість лікування залежить від етіології збудника та локалізації інфекції. Як правило, рекомендується застосування приблизно протягом 4 тиж для досягнення клінічної ремісії з негативним результатом мікробіологічного контрольного дослідження для запобігання рецидиву, але в багатьох випадках клінічне одужання відбувається раніше — між 2- і 4-м тижнями.

Залаїн – протипоказання, побічні ефекти

Протипоказання.

Підвищена чутливість до будь-яких протигрибкових похідних імідазольної групи в анамнезі або до будь-якого іншого компонента лікарського засобу.

Побічні реакції.

Препарат показав добру переносимість при нанесенні і на неушкоджену, і на ушкоджену шкіру. Місцево може з’явитися контактний дерматит (сухість шкіри, печіння, свербіж, кропив’янка). Можливі реакції гіперчутливості, місцеві швидкоминучі еритематозні реакції, які не потребують припинення застосування препарату.

Аналоги Залаїну

Гайнекс

Гайносмакс

Гіналгін

Гравагін

Дермазол

Еконазол

Кандід

Канестен

Кетодін

Кетоконазол

Клєвазол

Кліон-Д

Клотримазол

Клофан

Лівагін-М

Ліварол

Ліменда

Ломексин

Метрогіл

Метронідазол

Містол

Нео-Пенотран Форте

Сантеквін

Сертаконазол

Трихопол

Флагіл

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся