ВОДНЮ ПЕРОКСИД - інструкція, застосування, аналоги препарату

Застосування ВОДНЮ ПЕРОКСИД

ВОДНЮ ПЕРОКСИД - склад і форма випуску препарату

ВОДНЮ ПЕРОКСИД - як приймати препарат

ВОДНЮ ПЕРОКСИД - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги ВОДНЮ ПЕРОКСИД

Антисептичний та дезінфікуючий засіб. При контакті розчину перекису водню з ушкодженою шкірою та слизовими оболонками вивільняється активний кисень, який сприяє очищенню ранової поверхні та інактивації органічних речовин (протеїн, кров, гній). При застосуванні препарату відбувається лише тимчасове зменшення кількості мікроорганізмів. Препарат має кровоспинний ефект.

Застосування ВОДНЮ ПЕРОКСИД

Препарат застосовують для зупинки капілярної кровотечі при поверхневому ушкодженні тканин, носових кровотечах, для обробки слизової оболонки при стоматитах, пародонтитах, ангінах, гінекологічних захворюваннях, а також при гнійних ранах.

ВОДНЮ ПЕРОКСИД - склад і форма випуску препарату

Розчин для зовнішнього застосування. Діюча речовина: водню пероксид; 100 мл розчину містять водню перекису (30 %) 10 г; допоміжні речовини: натрію бензоат (Е 211), вода очищена.

ВОДНЮ ПЕРОКСИД - як приймати препарат

Розчин Перекису водню наносять на ушкоджену ділянку шкіри для дезінфекції ран per se (тобто без розведення). Для полоскання розчиняють 1 столову ложку в 1 склянці води; для аплікацій, обробки ранових поверхонь, зупинки кровотечі (капілярної) уражені ділянки обробляють тампоном, просоченим розчином перекису водню. Тривалість лікування залежить від досягнутого ефекту.

Застосування розчину на пов’язку забезпечує безболісне зняття її з рани. Велика кількість піни, що утворюється, сприяє механічному очищенню рани від гною і тканинного детриту. Препарат слід з обережністю застосовувати для обробки глибоких ран та зрошення порожнин, враховуючи можливість емболій.

ВОДНЮ ПЕРОКСИД - протипоказання, побічні ефекти

Підвищена чутливість до препарату.

Аналоги ВОДНЮ ПЕРОКСИД

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся