Вінілін - інструкція, застосування, аналоги препарату

Вінілін фото упаковки

Застосування Вініліну

Вінілін - склад і форма випуску препарату

Вінілін: як приймати препарат

Вінілін - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Вініліну

Вінілін (Бальзам Шостаковського) має протимікробну дію, сприяє очищенню ран, регенерації та епітелізації тканин.

Застосування Вініліну

Препарат застосовується при фурункулах, карбункулах, трофічних виразках, гнійних ранах, пораненнях м’яких тканин, опіках, обмороженнях, дерматитах та запальних захворюваннях шкіри.

Вінілін - склад і форма випуску препарату

Препарат випускається у формі нашкірної рідини. Це густа рідина від світло-жовтого до коричнево-жовтого кольору зі специфічним запахом.

Діюча речовина препарату - ефір полівінілбутиловий.  1 г препарату містить 1 г ефіру полівінілбутилового.

Вінілін: як приймати препарат

Застосовують для змочування серветок і безпосереднього нанесення на уражену поверхню, в чистому вигляді або у вигляді 20 % розчину на персиковій чи інших рослинних оліях, а також у мазях. Частота застосування – 3–5 раз на добу. Курс лікування визначається лікарем індивідуально.

Вінілін - протипоказання, побічні ефекти

Протипоказання до застосування - індивідуальна підвищена чутливість організму до лікарського засобу.  Застосування препарату дітям, а також жінкам під час вагітності або годування груддю не рекомендується.

Побічні реакції - індивідуальна підвищена чутливість до препарату: можливі алергічні реакції, в основному місцевого характеру.

Аналоги Вініліну

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся