Візормакс - інструкція, застосування, аналоги препарату

Візормакс фото упаковки

Застосування Візормакс

Візормакс - склад і форма випуску препарату

Візормакс: як приймати препарат

Візормакс - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Візормакс

Дієтичні добавки для нормалізації функції зору

Застосування Візормакс

Візормакс рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело біологічно активних речовин рослинного походження (флавоноїдів, каротину, антоціанів, органічних кислот) і вітаміну С для поліпшення обмінних процесів в тканинах ока та зміцнення судин ока, що сприяє нормалізації функції зору, поліпшення адаптації органу зору до умов недостатнього освітлення, підтримання нормальної функції зору в період інтенсивного росту дитини, відновленню після офтальмологічних операцій, нормалізації гостроти зору і зменшення втоми очей у людей з підвищеними зоровими навантаженнями, в тому числі при тривалому читанні, користуванні комп’ютерною технікою («моніторний синдром»). Є джерелом антиоксидантних вітамінів і сприяє захисту тканин ока від вільних радикалів.

Візормакс - склад і форма випуску препарату

1 саше містить: екстракт чорниці звичайної (Vaccinium myrtillus) — 200 мг, екстракт обліпихи крушиноподобної (Hippophae rhamnoides) — 100 мг, вітамін С (L-аскорбінова кислота) — 50 мг;.

Візормакс: як приймати препарат

Візормакс вживати дітям у віці 7 років і старше та дорослим по 1 саше на добу під час або після прийому їжі, попередньо розчинивши вміст саше приблизно в 50 мл теплої питної води. Курс визначається індивідуально. Перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Візормакс - протипоказання, побічні ефекти

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Візормакс не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Аналоги Візормакс

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся