Візивіт

Візивіт - інструкція, застосування, аналоги препарату фото упаковки

Застосування Візивіт

Візивіт - склад і форма випуску препарату

Візивіт: як приймати препарат

Візивіт - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Візивіт

Дієтичні добавки для нормалізації функції зору.

Застосування Візивіт

Візивіт рекомендовано в якості загальнозміцнювального засобу, додаткового джерела антоціанів, вітаміну А та селену. Продукт сприяє підвищенню гостроти зору, зменшенню втоми очей у результаті довгої роботи при штучному освітленні, загостренню нічного бачення.

Візивіт - склад і форма випуску препарату

Склад вмісту однієї капсули 0,2 г: антоціани (у складі сухого екстракту плодів чорниці) — 12,0 мг (не менше), вітамін А — 4000 МО, селен (у складі натрію селеніту) — 30,13 мкг;

допоміжні речовини: цукор молочний, метилцелюлоза, аеросил, кальцію стеарат, тальк.

  • По 10 капсул у блістері.
  • По 3 блістери в пачці.

Візивіт: як приймати препарат

Дорослим та дітям віком від 3 років по 1 капсулі 1 раз на добу під час або після прийому їжі протягом 30 днів. Дітям та особам, які не можуть проковтнути цілу капсулу, її необхідно розкрити, вміст висипати в ложку та змішати з невеликою кількістю питної води.

Рекомендовано повторювати курс 2–3 рази на рік.

Візивіт - протипоказання, побічні ефекти

Індивідуальна чутливість до компонентів продукту. При одночасному вживанні з іншими препаратами, які містять вітамін А або селен, необхідно проконсультуватися з лікарем для попередження передозування. Дієтичну добавку не використовувати в якості заміни повноцінного раціону харчування.

Аналоги Візивіт

  • Айкер
  • Визиокс Лютеин
  • Алфит-2
  • Лютеин Форте

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся