Турбіотик шкіра капсули - інструкція, застосування, аналоги препарату

Турбіотик шкіра фото упаковки

Застосування Турбіотіка

Турбіотик - склад і форма випуску препарату

Турбіотик: як приймати препарат

Турбіотик - протипоказання, застереження

Турбіотик шкіра рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування дорослим і дітям у віці від 2 міс з метою відновлення мікрофлори кишечника і кишкового бар'єру, що захищає від проникнення алергенів і токсинів в кров; для нормалізації загального імунітету організму і місцевого імунітету шкіри; в комплексній терапії гострих і хронічних дерматитів і дерматозів, в тому числі алергічного дерматиту, атопічного дерматиту, вугрової хвороби, екземи, нейродерміту, себорейного дерматиту та ін.

Застосування Турбіотіка

Рекомендований як дієтична добавка до раціону харчування дорослим і дітям від двох місяців з метою відновлення мікрофлори кишечника і кишкового бар'єру, що захищає від проникнення алергенів і токсинів в кров; для нормалізації загального імунітету організму і місцевого імунітету шкіри; в комплексній терапії гострих і хронічних дерматитів і дерматозів, в тому числі алергічного дерматиту, атопічного дерматиту, вугрової хвороби, екземи, нейродерміту, себорейного дерматиту та ін.

Турбіотик шкіра сприяє усуненню пускового механізму розвитку дерматитів і дерматозів за рахунок відновлення бар'єрної функції кишечника і нормалізації його імунної функції.

До складу Турбіотик  шкіра входять найбільш вивчені лактобактерії - Lactobacillus rhamnosus GG. Lactobacillus rhamnosus GG є іммунобіотік, висока кількість якого виживає і має транзиторну колонізацію в шлунково-кишковому тракті, яка ґрунтується на здатності прикріплюватися до слизової оболонки кишечника. В результаті чого засіб блокує потрапляння алергенів і токсинів в кров, стимулює проліферацію плазмоцитов в пеєрових бляшках, тим самим сприяє підвищенню синтезу захисних IgА, що сприяє нормалізації місцевого імунітету шкіри. Lactobacillus rhamnosus GG гальмують адгезивні властивості E.coli, пригнічують розвиток в кишечнику патогенних мікроорганізмів, зокрема бактерій роду Clostridium, Enterobacteriaceae, Pseudomonas, Staphilococcus (деякі з цих бактерій відіграють значну роль у розвитку багатьох хронічних захворювань шкіри, зокрема, вугрової хвороби (акне)).

Пребіотик інулін є ідеальним живильним субстратом для росту і розмноження індивідуальної мікрофлори кишечника людини, сприяє відновленню кишкового бар'єру та нормалізації імунної функції шкіри.

Турбіотик - склад і форма випуску препарату

Активні інгредієнти: на 1 капсулу Lactobacillus rhamnosus GG AF 3 х 109 КУО

Допоміжні речовини: мальтодекстрин, інулін, кремнію діоксид оболонка капсули: желатин; барвник титану діоксид.

Турбіотик: як приймати препарат

Турбіотик шкіра за рекомендацією лікаря вживати дорослим (в тому числі вагітним і годуючим грудьми) і дітям у віці старше 3 років по 1 капсулі на добу незалежно від прийому їжі вранці та / або ввечері; для дітей грудного (від 2 місяців до 1 року) і раннього віку (1 року-3 років) вміст 1 капсули розчинити в 50-100 мл грудного молока або молочної дитячої суміші або охолодженої кип'яченої питної води.

За рекомендацією лікаря приймати дорослим (в т.ч. вагітним і годуючим грудьми) і дітям старше 3-х років по 1 капсулі на добу незалежно від прийому їжі вранці та / або ввечері; для грудних дітей (від 2 місяців до року) і дітей раннього віку (від 1 до 3 років) зміст однієї капсули розчинити в 50-100 мл грудного молока або молочної дитячої суміші або охолодженої кип'яченої питної води.

Турбіотик - протипоказання, застереження

Протипоказання

  • Індивідуальна підвищена чутливість до компонентів.
  • Не є лікарським засобом. дієтична добавка
  • Турбіотик шкіра.

Застереження

  • Перед початком вживання дієтичної добавки і при одночасному застосуванні будь-яких лікарських засобів рекомендована консультація лікаря.

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся