Тонгкат Алі - інструкція, застосування, аналоги препарату

Тонгкат Алі фото упаковки

Застосування Тонгкат Алі

Тонгкат Алі – склад і форма випуску препарату

Тонгкат Алі: як приймати препарат

Тонгкат Алі – протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Тонгкат Алі

Дієтична добавка для підвищення потенції у чоловіків Тонгкат Алі - 100% натуральний продукт, на основі малайзійської рецептури, для чоловічої потенції, спрямований на поліпшення якості сексу. Вплив на організм чоловіки відбувається відразу в двох аспектах: забезпечення механічних факторів, таких як посилення ерекції і збільшення статевого члена, і стимулювання емоційних переживань під час інтимної близькості.

Застосування Тонгкат Алі

Дієтична добавка використовується чоловіками для корекції раціону харчування як додаткове джерело гінзенозидів і сапонінів.

Тонгкат Алі підвищує життєву енергію і допомагає подолати втому. Ефект дії дієтичної добавки продемонстрував збільшення працездатності і фізичної витривалості, вже після вживання протягом одного тижня. Застосування дієтичної добавки настійно рекомендується для повнолітніх чоловіків.

Тонгкат Алі – склад і форма випуску препарату

Форма випуску – капсули.

Склад. 1 капсула містить екстракт кореня еврікоми довголистої - 350 мг.

Тонгкат Алі: як приймати препарат

Для сексуальної активності рекомендується приймати по 1 капсулі за 1,5-2 години до інтимної близькості. Індивідуально, в разі необхідності збільшення дози, можна додатково вживати по 1 капсулі. Курсовий прийом по 1 капсулі під час їжі раз на 3 дні, протягом від 3 до 6 місяців.

Тонгкат Алі – протипоказання, побічні ефекти

Протипоказання. Індивідуальна непереносимість активного компонента дієтичної добавки, підвищена нервова збудливість, безсоння, підвищений артеріальний тиск. У зв'язку з тим, що препарат виводить шлаки з організму, цей процес може супроводжуватися запамороченням, потовиділенням, нудотою, блювотою, головним болем. Якщо спостерігаються перераховані вище симптоми - пийте більше води і збільшуйте період прийому препарату з 1 капсули 1 раз в 3 дні до 1 капсули 1 раз в 7 днів.

Побічні ефекти. Не вказані.

Аналоги Тонгкат Алі

  • Віагра
  • Віардо-форте
  • Віардо
  • Нейродоз
  • Йохімбіна
  • Силденафіл-СЗ
  • Імпаза
  • Сиаліс
  • Льовітра

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся