Трибекс – інструкція, застосування, аналоги препарату

Трибекс фото упаковки

Застосування Трибексу

Трибекс - склад і форма випуску препарату

Трибекс: як приймати препарат

Трибекс - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Трибексу

Біологічно активна добавка. За твердженням виробника, призначається для профілактики та лікування розладів статевої системи у чоловіків і жінок.

Застосування Трибексу

Чоловікам - при еректильній дисфункції для посилення лібідо, сили і тривалості ерекції. Самостійно або у комплексній терапії певних форм безпліддя у чоловіків: безпліддя на базі ідіопатичної олигоастенотератоспермії (зменшення кількості і якості сперматозоїдів у виділеній спермі).

Жінкам - при ендокринному яєчниковому безплідді; при клімактеричному і посткастраційному синдромі з вираженим нейровегетативним і нейропсихічним симптомами; при порушенні жирового обміну (дислипопротеінемії) для зниження загального холестерину і ліпопротеїдів низької щільності (ЛПНЩ).

Трибекс - склад і форма випуску препарату

Препарат випускається у формі таблеток. В 1 таблетці міститься 750 мг стандартизованого екстракту якірців сланких Tribulus Terresteris (35-45: 1) - не менше 337,5 мг фуростаноловых сапонінів.

Допоміжні речовини: целюлоза мікрокристалічна, орісіл, поливинилполипирролидон, магнію стеарат, натрію кроскармелоза.

Трибекс: як приймати препарат

Перед застосуванням обов’язково проконсультуватися з лікарем.

Вживати по 1 таблетці 2 рази на добу, після їжі. При зниженні лібідо, імпотенції та безпліддя у чоловіків - тривалість застосування - не менше 90 днів. При ендокринному безплідді у жінок – по 1 таблетці 2 рази на добу з 1-го по 12-й день менструального циклу. Курс лікування можна повторювати до отримання позитивного терапевтичного ефекту (до настання вагітності).

При дислипопротеінемії – рекомендоване дозування по 1 таблетці 2 рази на добу. Тривалість лікування - не менше 90 днів.

Клімактеричний і посткастраційний синдром у жінок. По 1 таблетці 3 рази на добу протягом 60-90 днів. Після поліпшення стану поступово переходять на підтримуючу дозу - по 1 таблетці на добу протягом 1-2 років.

Трибекс - протипоказання, побічні ефекти

Трибекс протипоказаний при підвищеній чутливості до компонентів препарату, при важких захворюваннях серцево-судинної системи і нирок, в період вагітності та годування груддю, дітям.

При застосуванні Трибекса можливі реакції підвищеної чутливості. При прийомі натщесерце препарат може надавати дратівливу дію на слизову оболонку шлунка.

Аналоги Трибексу

  • Комфовита
  • Деклиманс
  •  Трибустим
  • Бравол
  • Синатра Форте

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся