Тадалафіл - інструкція, застосування, аналоги препарату

Тадалафіл фото упаковки

Застосування Тадалафілу

Тадалафіл – склад і форма випуску препарату

Тадалафіл: як приймати препарат

Тадалафіл – протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Тадалафілу

Засіб лікування еректильної дисфункції. Тадалафіл є селективним інгібітором ФДЕ5. ФДЕ5 - фермент, виявлений в гладких м'язах кавернозного тіла, в гладких м'язах судин внутрішніх органів, в скелетних м'язах, тромбоцитах, нирках, легенях, мозочку.

Застосування Тадалафілу

Препарат використовується при порушеннях ерекції у чоловіків.

Тадалафіл – склад і форма випуску препарату

Препарат випускається у формі довгастих пігулок світло-коричневого кольору, в плівковій оболонці. 1 таблетка містить 5 мг тадалафілу.

Допоміжні речовини: лактози моногідрат, целюлоза мікрокристалічна, повідон К30, полоксамер 188, натрію лаурилсульфат, натрію кроскармелоза, кремнію діоксид колоїдний безводний, магнію стеарат.

Склад плівкової оболонки: Опадрай помаранчевий 85F530030 (полівініловий спирт, титану діоксид (Е171), макрогол, тальк, барвник заліза оксид жовтий (Е172), барвник заліза оксид червоний (Е172)).

Тадалафіл: як приймати препарат

Перед застосуванням слід проконсультуватися з лікарем.

Чоловікам середнього віку рекомендується приймати в дозі 20 мг як мінімум за 16 хвилин до передбачуваної сексуальної активності незалежно від прийому їжі. Пацієнти можуть здійснювати спробу статевого акту у будь-який час протягом 36 годин після прийому для того, щоб встановити оптимальний час відповіді на прийом тадалафілу. Максимальна частота прийому - 1 раз/доб.

Тадалафіл – протипоказання, побічні ефекти

Протипоказання до застосування: одночасний прийом препаратів, що містять будь-які органічні нітрати; дитячий та підлітковий вік до 18 років; підвищена чутливість до тадалафілу.

Побічні реакції на Тадалафіл

Найчастіше: головний біль, диспепсія.

Можливо: біль у спині, міалгія, закладеність носа, припливи крові до обличчя.

Рідко: набряк повік, біль в очах, гіперемія кон'юнктиви, запаморочення.

Аналоги Тадалафілу

  • Динаміко Лонг
  • Купід 36
  • Сиаліс
  • Тэдалліс
  • Фреймітус

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся