Траумель - інструкція та застосування

Траумель фото упаковки

Застосування Траумелю

Траумель С таблетки - склад і форма випуску препарату

Траумель С таблетки: як приймати препарат

Траумель С таблетки - протипоказання, побічні ефекти

Траумель С таблетки - препарат чинить протизапальну, аналгетичну, протиексудативну, імунокоригуючу, репаративну дію, яка базується на активації захисних сил організму та нормалізації порушених функцій за рахунок речовин рослинного та мінерального походження, що входять до складу препарату.

Застосування Траумелю

У комплексній терапії при таких захворюваннях і станах: пошкодження тканин при травмах (спортивних, побутових) у вигляді забитих місць, розтягнень, вивихів, гематом, переломів кісток та суглобів; струс головного мозку. Гострі та хронічні запальні захворювання опорно-рухового апарату (тендовагініт, плечолопатковий періартрит, бурсит, артрит тазостегнового, колінного суглобів і суглобів стоп та кистей рук), зубощелепного апарату (періодонтит, пародонтит, гінгівіт); остеохондроз.

Траумель С таблетки - склад і форма випуску препарату

Діючі речовини: 1 таблетка містить: AchilleamillefoliumD3− 15 мг, AconitumnapellusD3 − 30 мг, ArnicamontanaD2 − 15 мг, Atropabella-donnaD4 − 75 мг, BellisperennisD2 − 6 мг, CalendulaofficinalisD2− 15 мг, EchinaceaD2− 6 мг, EchinaceapurpureaD2 − 6 мг, Hamamelis virginiana D2− 15 мг, HeparsulfurisD8 − 30 мг, HypericumperforatumD2 − 3 мг, MatricariarecutitaD3 − 24 мг, MercuriussolubilisHahnemanniD8 − 30 мг, SymphytumofficinaleD8 − 24 мг;

Допоміжні речовини: магнію стеарат; лактоза, моногідрат.

Лікарська форма - таблетки.

Основні фізико-хімічні властивості:круглі, плоскі, з фаскою, від білого до жовто-білого кольору, можливі поодинокі оранжеві вкраплення, без запаху або з ледь солодкуватим запахом.

Траумель С таблетки: як приймати препарат

Разова доза: дорослим та дітям віком від 12 років – 1 таблетка під язик (до повного розсмоктування); дітям віком до 12 років – 1 таблетку розтерти в порошок і, ретельно перемішуючи, розчинити у 20 мл (4 чайних ложки) кип’яченої води кімнатної температури; приймати разову вікову дозу: дітям віком до 1 року – 1 чайна ложка, дітям віком від 1 до 6 років – 2 чайних ложки, дітям віком від 6 до 12 років – 3 чайних ложки (залишки розчину зберігати в захищеному від світла місці при кімнатній температурі не більше однієї доби). Разову вікову дозу приймати 3 рази на добу за 15–20 хвилин до їди або через 1 годину після їди. У разі гострого початку захворювання приймати разову вікову дозу кожні 15 хвилин протягом перших 2 годин. Далі перейти на прийом 3 рази на добу.

Курс лікування – 2–4 тижні.

Препарат рекомендований для застосування дітям від народження.

Траумель С таблетки - протипоказання, побічні ефекти

Протипоказання. Підвищена чутливість до активних компонентів або допоміжних речовин препарату, до арніки, ромашки, деревію або до інших рослин родини айстрових (складноцвітих).

Туберкульоз, лейкемія, запальні захворювання сполучних тканин (колагенові хвороби), аутоімунні захворювання, розсіяний склероз, захворювання системи крові, СНІД, ВІЛ- інфекції, імуносупресія або імунодефіцит різної етіології та інші хронічні вірусні захворювання.

Побічні реакції. Препарат зазвичай добре переноситься, але у дуже рідкісних випадках в осіб із підвищеною чутливістю до рослин родини складноцвітих (наприклад, Arnica, Calendula, Achilleamillefolium) або до інших компонентів препарату можуть виникати гіперсалівація,алергічні реакції, у тому числі почервоніння, набряки, висипи, свербіж, кропив’янка – у такому випадку застосування препарату необхідно припинити.

Після застосування препаратів, що містять екстракти Echinacea, спостерігалися реакції з боку травного тракту (у т. ч. нудота, біль у животі); менструальні розлади; акне, кропив’янка; збудження, порушення сну; висипання на шкірі, свербіж, у поодиноких випадках – набряк обличчя, утруднене дихання (задишка), запаморочення та зниження артеріального тиску.

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся