Тонзипрет - інструкція, застосування, аналоги препарату

Тонзипрет фото упаковки

Застосування Тонзипрету 

Тонзипрет - склад і форма випуску препарату

Тонзипрет: як приймати препарат

Тонзипрет - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Тонзипрету

Тонзипрет - комплексний гомеопатичний препарат, до складу якого входять лікарські рослини, що містять сапоніни, флавоноїди, ефірні олії. Компонентами препарату зумовлюють протизапальну та аналгетичну дію, а також чинять імуностимулювальну дію.

Застосування Тонзипрету 

Гострі та хронічні запалення глотки, горла та мигдаликів (тонзиліт, ларингіт, фарингіт).

Тонзипрет - склад і форма випуску препарату

діючі речовини: 1 таблетка містить: Phytolacca americana Ø (лаконос американський Ø) 50 мг, Guaiacum D3 (гваякове дерево D3) 75 мг, Capsicum аnnuum D3 (перець стручковий D3) 75 мг;

допоміжні речовини: крохмаль картопляний, лактози моногідрат, магнію cтеарат.

Таблетки для смоктання. Основні фізико-хімічні властивості: круглі світло-бежевого кольору таблетки плоскоциліндричної форми з фаскою.

Тонзипрет: як приймати препарат

Завжди слід застосовувати Тонзипрет відповідно до інструкції. У разі необхідності проконсультуватися з лікарем перед застосуванням препарату.

Якщо немає особливих вказівок лікаря, препарат слід приймати так:

Дорослі та діти віком від 12 років по 1 таблетці кожні 30–60 хвилин, але не більше 12 таблеток на добу при гострих захворюваннях; по 1 таблетці 1–3 рази на добу при хронічних.

Діти віком від 6 до 11 років не більше 2/3 дози для дорослих (по 1таблетці кожні 30–60 хвилин, але не більше 8 таблеток на добу) при гострих захворюваннях; не більше 2/3 дози для дорослих (по 1 таблетці максимально 2 рази на добу).

Діти віком від 1 до 5 років не більш як половину дози для дорослих (по 1 таблетці кожні 30–60 хвилин, не більше 6 таблеток на добу) при гострих захворюваннях; не більш ніж половини дози для дорослих (по 1 таблетці максимально 1–2 рази на добу) при хронічних.

Таблетку розсмоктувати або дати їй можливість повільно розчинитись у роті. Дітям віком до 3 років рекомендовано застосовувати Тонзипрет у вигляді крапель.

Гомеопатичні лікарські засоби не слід приймати впродовж тривалого періоду (довше 1 місяця) без консультації з лікарем.

Тонзипрет - протипоказання, побічні ефекти

  • Індивідуальна підвищена чутливість до діючих речовин або до інших компонентів лікарського засобу.
  • Період вагітності або годування груддю.
  • Діти. У зв’язку з недостатністю досвіду застосування препарату Тонзипрет не слід застосовувати дітям віком до 1 року.

Аналоги Тонзипрету

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся