Тонзилотрен - інструкція, застосування, аналоги препарату

Тонзилотрен фото упаковки

Застосування Тонзилотрену 

Тонзилотрен - склад і форма випуску препарату

Тонзилотрен: як приймати препарат

Тонзилотрен - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Тонзилотрену

Комплексний гомеопатичний препарат. Комбінація з п'яти гомеопатичних монокомпонентів стимулює власні захисні механізми організму при вірусних і бактеріальних інфекціях глотки на різних стадіях запалення.

Застосування Тонзилотрену 

Гостре запалення мигдаликів, катаральна та лакунарна ангіна, хронічна і хронічно-рецидивна тонзилярна ангіна, збільшення (гіперплазія) мигдаликів, а також симптоматичне лікування після оперативного видалення мигдаликів у дітей і дорослих

Тонзилотрен - склад і форма випуску препарату

Діючі речовини: 1 таблетка містить Atropinumsulfuricum D5 12,5мг; Heparsulfuris D3 10мг; Kaliumbichromicum D4 50мг; Silicea D2 5мг; Mercuriusbijodatus D8 25мг;

допоміжні речовини:лактози моногідрат, сахароза, магнію стеарат.

Таблетки. Основні фізико-хімічні властивості: білого або майже білого кольору, іноді з окремими темними крапками, двоплощинні таблетки зі скошеною кромкою, без запаху або з легким запахом сірки.

Тонзилотрен: як приймати препарат

Дорослі та діти віком від 12 років. При гострих станах: приймати по 1 таблетці кожну годину протягом перших 1-2 днів до покращання (до 12 разів на добу); при подальшому лікуванні або при хронічних станах: по 1-2 таблетки 3  рази на добу до повного одужання.

Дітям віком від 6 до 12  років. При гострих станах: приймати по 1 таблетці через кожні 2  години перші 1-2 дні до покращання (до 6  разів на добу); при подальшому лікуванні або при хронічних станах: по 1  таблетці 3  рази на добу до повного одужання.

Дітям віком від 2 до 6 років. При гострих станах або при подальшому лікуванні або при хронічних станах: приймати по 1 таблетці 3  рази на добу.

Дорослим і дітям при збільшенні піднебінних мигдаликів: приймати по 1 таблетці 3  рази на добу. Рекомендовано проводити лікування протягом 6-8 тижнів.

При хронічно-рецидивних станах слід проводити повторні курси лікування.

Таблетки слід приймати за 30 хвилин до або через 30 хвилин після їди, повільно розсмоктуючи їх у ротовій порожнині. Тривалість курсу лікування визначає лікар індивідуально.

Діти. Препарат призначати дітям віком від 2 років.

Тонзилотрен - протипоказання, побічні ефекти

  • Не застосовувати при гіперчутливості до хрому або до будь-яких інших компонентів препарату. При захворюваннях щитовидної залози (гіпертиреоз) препарат приймати тільки за призначенням лікаря.
  • Препарат містить сахарозу, що слід враховувати пацієнтам, хворим на цукровий діабет.
  • Також його не слід застосовувати пацієнтам з рідкісними спадковими формами непереносимості галактози й фруктози, недостатністю лактази та сахарози-ізомальтози або синдромом глюкозо-галактозної мальабсорбції. 
  • Препарат у період вагітності або годування груддю призначає лікар лише після ретельної оцінки співвідношення користь для матері/ризик для плода (дитини).

Аналоги Тонзилотрену

  • Гексаліз

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся