ТИМАЛІН - інструкція, застосування, аналоги препарату

ТИМАЛІН фото упаковки

Застосування ТИМАЛІНУ 

ТИМАЛІН - склад і форма випуску препарату

ТИМАЛІН - як приймати препарат

ТИМАЛІН - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги ТИМАЛІНУ

Імуностимуляторний препарат. Регулює кількість і співвідношення Т- і В-лімфоцитів та їх субпопуляцій, стимулює реакції клітинного імунітету, посилює фагоцитоз, стимулює процеси регенерації та кровотворення у випадку їх пригнічення, а також покращує перебіг процесу клітинного метаболізму.

Застосування ТИМАЛІНУ 

Комплексне лікування захворювань, що супроводжуються зниженням клітинного імунітету:

  • гострі та хронічні гнійно-запальні захворювання кісток і м’яких тканин;
  • порушення регенераторних процесів (переломи кісток, опіки, обмороження, трофічні виразки, променеві некрози тканин, виразка шлунка та дванадцятипалої кишки);
  • гострі та хронічні бактеріальні і вірусні інфекції, розсіяний склероз, облітеруючий атеросклероз, ревматоїдний артрит;
  • пригнічення імунітету та кровотворення після проведення променевої терапії або хіміотерапії, застосування великих доз антибіотиків.

ТИМАЛІН - склад і форма випуску препарату

Ліофілізат для розчину для ін’єкцій. Діюча речовина:1 ампула (1 флакон) містить сухого очищенного екстракту тимусу (вилочкової залози) великої рогатої худоби 10 мг;  допоміжна речовина: гліцин.

ТИМАЛІН - як приймати препарат

Перед застосуванням вміст ампули (флакона) розчинити в 1-2 мл 0,9 % розчину натрію хлориду.

Схему дозування визначає клінічний імунолог на підставі клінічного та лабораторного обстеження пацієнта.

Вводити внутрішньом’язово щоденно у наступних дозах: дорослим та дітям від 14 років – по 5-20 мг (30-100 мг на курс) протягом 3-10 днів залежно від проявів порушень імунітету.

Діти.

Застосовувати тільки за призначенням та під контролем лікаря при доведеній наявності порушень (пригнічення) клітинного імунітету.

Вводити внутрішньом’язово щоденно дітям віком до 1 року – по 1 мг; 1-3 років – по 1-2 мг; 4-6 років – по 2-3 мг; 7-14 років – по 3-5 мг протягом 3-10 днів залежно від проявів порушень імунітету. При необхідності проводити повторний курс лікування (через 1-6 місяців).

ТИМАЛІН - протипоказання, побічні ефекти

Підвищена чутливість до компонентів препарату. Аутоімунні захворювання.

Препарат протипоказаний вагітним жінкам. На період лікування препаратом слід припинити годування груддю.

Аналоги ТИМАЛІНУ

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся