Тантум роза - інструкція, застосування, аналоги препарату

Тантум роза фото упаковки

Застосування Тантум роза

Тантум роза - склад і форма випуску препарату

Тантум роза: як приймати препарат

Тантум роза - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Тантум роза

Бензидамін є нестероїдним протизапальним засобом з аналгетичними і протинабряковими властивостями. При місцевому застосуванні має також антисептичну і місцеву анестезуючу активність.

Застосування Тантум роза

Вульвовагініт різного походження, який характеризується невеликими виділеннями з піхви, свербежем, подразненням, печією і болем у зовнішніх статевих органах.

Жіноча гігієна у післяпологовий період.

Тантум роза - склад і форма випуску препарату

Розчин вагінальний. Безбарвна прозора рідина з типовим запахом троянди. Склад: діюча речовина: бензидаміну гідрохлорид; 100 мл розчину містять бензидаміну гідрохлориду 100 мг; допоміжні речовини: бензалконію хлорид, динатрію едетат, етанол 96 %, полісорбат 20, олія трояндова, вода очищена.

Тантум роза: як приймати препарат

1-2 вагінальних зрошення щодня протягом 7 послідовних днів.

Розчин можна застосовувати при кімнатній температурі. Для нагрівання помістити закритий флакон під потік гарячої води на кілька хвилин.

Процедуру слід проводити лежачи, рідина має залишатися у піхві кілька хвилин. Для разового зрошення використовувати весь об’єм флакона 140 мл.

Тантум роза - протипоказання, побічні ефекти

Протипоказання: підвищена чутливість до діючої речовини або до інших компонентів препарату, саліцилової кислоти і/або інших НПЗЗ.

Довготривале застосування препаратів для місцевого застосування може призвести до розвитку феномену гіперчутливості. У цьому випадку лікування слід припинити і провести відповідну терапію.

Побічні ефекти. Рідко, особливо при тривалому застосуванні препарату, може виникати подразнення, місцева гіперчутливість у вигляді печіння. Іноді можуть виникати сонливість, фоточутливість, алергічні реакції, у тому числі шкірні висипання, свербіж, кропив’янка. 

Аналоги Тантум роза

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся