Тайлолфен Хот - інструкція, застосування, аналоги препарату

Тайлолфен Хот фото упаковки

Застосування Тайлолфен Хоту

Тайлолфен Хот - склад і форма випуску препарату

Тайлолфен Хот: як приймати препарат

Тайлолфен Хот - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Тайлолфен Хоту

Основу препарату становить комбінація лікарських засобів, що діють на основні ланки в патогенезі застудних захворювань. Парацетамол чинить жарознижувальну і знеболювальну дію; зменшує запальну реакцію слизових оболонок верхніх дихальних шляхів (поліпшується носове дихання, зменшується нежить, проходить чхання та сльозотеча), зумовлює зменшення набряку та гіперемії слизової оболонки верхніх дихальних шляхів та синусів.

Застосування Тайлолфен Хоту

Cимптоматичне лікування грипу і застудних захворювань у дорослих і дітей віком від 12 років, що супроводжуються гарячкою, головним болем, ринітом.

Тайлолфен Хот - склад і форма випуску препарату

Діюча речовина: парацетамол,  хлорфеніраміну малеат, фенілефрину гідрохлорид.

1 пакетик містить парацетамолу 500 мг, хлорфеніраміну малеату 4 мг, фенілефрину гідрохлориду 10 мг.

Гранульований сипучий порошок з гранулами білого, світло-жовтого  та жовтого кольоруз запахом лимона.

Упаковка. По 20 г препарату в пакеті. По 20 г препарату в пакеті, по 6 або 12 пакетів у картонній упаковці.

Тайлолфен Хот: як приймати препарат

Дорослим і дітям від 12 років препарат застосовувати по 1 пакетику за необхідності 2-3 рази на добу. Вміст пакетика розчиняють у склянці гарячої води. Розчин приймають одразу після приготування. Інтервал між прийомами має бути не менше 4 годин. Тривалість лікування визначає лікар індивідуально, але зазвичай – 3-5 днів.

Тайлолфен Хот - протипоказання, побічні ефекти

Підвищена індивідуальна чутливість до будь-яких компонентів препарату або до інших антигістамінних засобів; тяжкі порушення функції печінки та/або нирок, вроджена гіпербілірубінемія, дефіцит глюкозо-6-фосфатдегідрогенази, алкоголізм; захворювання крові (у т. ч. анемія, лейкопенія); тяжкі серцево-судинні захворювання, включаючи тяжкі порушення провідності, виражений атеросклероз, тяжкі захворювання коронарних артерій, тяжка форма артеріальної гіпертензії, декомпенсована серцева недостатність, аритмії; епілепсія, феохромоцитома, гіпертиреоз, закритокутова глаукома, захворювання уретри та передміхурової залози з утрудненим сечовипусканням, обструкція шийки сечового міхура; виразкова хвороба шлунку та дванадцятипалої кишки в стадії загострення, пілородуоденальна обструкція, гострий панкреатит; бронхіальна астма, пацієнти з ризиком виникнення дихальної недостатності; цукровий діабет.

Не застосовують дітям віком до 12 років.

Симптоми передозування у перші 24 години: блідість, нудота, блювання, анорексія та абдомінальний біль. Ураження печінки може стати явним через 12-48 годин після передозування. Можуть виникати порушення метаболізму глюкози та метаболічний ацидоз. При тяжкому отруєнні печінкова недостатність може прогресувати в енцефалопатію, крововиливи, гіпоглікемію, кому та летальний наслідок. Гостра ниркова недостатність з гострим некрозом канальців може проявлятися сильним поперековим болем, гематурією, протеїнурією і розвинутися навіть при відсутності тяжкого ураження печінки. Відзначалися також серцева аритмія та панкреатит та ін.

Аналоги Тайлолфен Хоту

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся