Смарт Омега Бебі - інструкція, застосування, аналоги

Смарт Омега Бебі фото упаковки

Застосування Смарт Омега Бебі

Смарт Омега Бебі - склад і форма випуску препарату

Смарт Омега Бебі: як приймати препарат

Смарт Омега Бебі - протипоказання і побічні ефекти

Аналоги Смарт Омега Бебі

Смарт Омега Бебі - дієтична добавка для дітей, яка забезпечує правильне формування і функціонування мозку, органів зору та нервової системи.

Застосування Смарт Омега Бебі

Рекомендації щодо застосування

Може бути рекомендована лікарем в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело незамінних поліненасичених жирних кислот (ПНЖК) сімейства омега-3 (ейкозапентаеновой, докозагексаєнової) і жиророзчинних вітамінів А, D3 і Е з метою створення оптимальних дієтологічних умов функціонування когнітивної, нервової та кістково -мишечной систем дітей в період інтенсивного росту і розвитку. Омега-3 ПНЖК необхідні для правильного формування і функціонування мозку, органів зору і центральної нервової системи. Вони забезпечують нормальний розвиток сенсорних, моторних і поведінкових реакцій. Витами А необхідний для нормального функціонування слизових оболонок очей, дихальної, травної та сечостатевої систем. Вітамін D3 необхідний для правильного розвитку кісткової системи, а також для профілактики рахіту. Вітамін Е має антиоксидантну дію, захищає клітини і тканини від негативного впливу надмірної кількості вільних радикалів і продуктів перекисного окислення ліпідів.

Смарт Омега Бебі - склад і форма випуску препарату

склад

Риб'ячий жир, отриманий з тушок риб сімейства ставрідовие, скумбрієві (виключаючи тунець і сардини), анчоус, оселедцевих, корюшковиє, піщанки.

Смарт Омега Бебі: як приймати препарат

Спосіб застосування

Вживати дітям віком від 6 місяців до 3 років - 2,5 мл-5 мл (1 / 2-1 ч.л.) на добу під час їжі,

від 3 до 7 років - 5 мл-10 мл (1-2 ч.л.) на добу,

від 7 років і дорослим - по рекомендації лікаря.

Рекомендований термін споживання 30 днів або лікар визначає індивідуально. Необхідність повторних курсів узгоджувати з лікарем індивідуально.

Смарт Омега Бебі - протипоказання і побічні ефекти

Застереження при споживанні

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Надмірне вживання може викликати проносну дію.

Аналоги Смарт Омега Бебі

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся