Ротавіт кардіо – інструкція, застосування, аналоги препарату

Ротавіт кардіо фото упаковки

Застосування Ротавіт кардіо

Ротавіт кардіо: склад і форма випуску препарату

Ротавіт кардіо: як приймати препарат

Ротавіт кардіо: протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Ротавіт кардіо

Ротавіт кардіо – це комплексна дієтична добавка, до складу якої входять вітаміни, рослинні екстракти і мінеральні речовини.

Застосування Ротавіт кардіо

Ротавіт кардіо рекомендується для застосування в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело жиро - і водорозчинних вітамінів, макро - і мікроелементів, флавоноїдів з метою загального зміцнення організму, профілактики захворювань серцево-судинної системи, гіпо - та авітамінозів.

Комплекс біологічно активних речовин, що входять до складу добавки, сприяє нормалізації функціонального стану серцево-судинної системи, підвищення витривалості і поліпшенню загального стану організму при інтенсивних фізичних і розумових навантаженнях, в період одужання після тривалих та/або виснажливих захворювань, а також у післяопераційний період.

Ротавіт кардіо: склад і форма випуску препарату

Ротавіт кардіо випускається у формі порошку для приготування розчину для перорального застосування.

Діючі речовини – магній, коензим Q10, вітамін C, вітамін B3, сухий екстракт глоду звичайного, сухий екстракт пустирника серцевого, вітамін е, цинк, вітамін В6, вітамін В1, вітамін В2, вітамін B9, селен, вітамін D3, вітамін B12.

Допоміжні речовини – кислота лимонна безводна (регулятор кислотності), ароматизатор ідентичний натуральному «апельсин», аспартам (підсолоджувач), мальтодекстрин, ацесульфам калію (підсолоджувач), кремнію діоксид (наповнювач), гуміарабік (наповнювач).

Ротавіт кардіо: як приймати препарат

Рекомендована добова доза: дорослим і дітям віком від 12 років і старше - по 1 пакетику порошку на добу під час їжі. Перед вживанням 1 пакетик порошку слід повністю розчинити в 200 мл питної води кімнатної температури і випити відразу після приготування.

Курс вживання складає 20-40 діб. Повторний курс рекомендований через 1-3 міс.

Перед уживанням рекомендована консультація лікаря.

Ротавіт кардіо: протипоказання, побічні ефекти

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до складових компонентів.

Особливості застосування

Дієтичну добавку не рекомендується вживати хворим на фенілкетонурію.

Аналоги Ротавіт кардіо

  • Неокарділ
  • Гіперстабіл
  • Направіт

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся