Одеколон - інструкція, застосування препарату

Одеколон фото упаковки

Потрійний одеколон - склад і форма випуску препарату

Історія "Потрійного" одеколону.

Застосування "Потрійного" одеколону

Одеколон «Потрійний» виробництва «Нової Зорі» - справжній сучасний фітопродукт, який володіє чудовим ароматом.

Потрійний одеколон - склад і форма випуску препарату

Початкова нота - бергамот, лимон, неролі

Серце аромату - лаванда, м'ята, коріандр, мускатний

Шлейфові ноти - амбра, мускус

Об'єм 95 мл, виробник: Росія, Нова Зоря.

Історія "Потрійного" одеколону.

Російські парфумери отримали свій Eau de Cologne, додавши в певних пропорціях три головних компоненти: лимон, бергамот, неролі, назвавши його «Потрійним». Новий засіб не тільки лікував, але і ароматизував шкіру. Парфумери фабрики «Нова Зоря» підібрали в пропорціях складу олій, які в поєднанні з трьома основними компонентами «Потрійного», лимон, бергамот, неролі, не тільки зберегли всі свої чудодійні властивості, але і повторили всім знайомий цитрусово-свіжий запах одеколону. Останнім штрихом у «дизайні» аромату «Потрійного» стали водноспиртові екстракти лікарських трав, які значно розширили лікувально-профілактичні якості одеколону і наділили його прекрасними тонізуючими властивостями. Але цілющі якості «Потрійного» не тільки в лікувальних травах і маслах, що входять до його складу, але і в самому ароматі одеколону.

Найтонші поєднання ніжних ароматів квітів і листя, терпких степових трав і рідкісних плодів, деревних смол і дорогоцінної амбри - все це присутнє в фітоодеколоні «Потрійний».

Застосування "Потрійного" одеколону

  • Використовується як гігієнічний освіжаючий засіб.
  • Підходить для всіх типів шкіри.

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся