ОМЕГА-3 ВІТАМІНИ - інструкція, застосування, аналоги препарату

ОМЕГА-3 ВІТАМІНИ фото упаковки

Застосування ОМЕГА-3 ВІТАМІНИ

ОМЕГА-3 ВІТАМІНИ - склад і форма випуску препарату

ОМЕГА-3 ВІТАМІНИ - як приймати препарат

ОМЕГА-3 ВІТАМІНИ - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги ОМЕГА-3 ВІТАМІНИ

Джерело поліненасичених жирних кислот Омега-3. Есенціальні жирні кислоти відіграють важливу роль у транспортуванні холестерину, підтримання захисних систем організму, забезпеченні гормонального балансу і цілісності клітинної мембрани.

Застосування ОМЕГА-3 ВІТАМІНИ

Може бути рекомендовано лікарем як додаткове джерело поліненасичених жирних кислот Омега 3 (ейкозапентаєнової і докозагексаєнової кислот) для профілактики атеросклерозу, ішемічної хвороби серця, інфарктів, інсультів, раптової зупинки серця та постінфарктний період; у комплексній терапії артеріальної гіпертензії; при захворюванні нервової системи і мозку, для підтримки периферичних судин (варикозне розширення вен, тромбофлебіт) для профілактики судинних захворювань у осіб, які не хворіють, але мають фактори ризику, у комплексній терапії хронічних дерматозів, у т. ч. псоріазу. Рекомендовано дотримуватися збалансованого раціону харчування, обмежувати тваринні жири, цукор, сіль, солодощі, алкоголь.

ОМЕГА-3 ВІТАМІНИ - склад і форма випуску препарату

Прозорі, овальної форми, м'які желатинові капсули. Активні інгредієнти 1 капсула: риб'ячий жир, що містить ПНЖ Омега 3, ейкозапентаєнова кислота (EPA) 33.0 (90-125%), докозагексаєнова кислота (DHA) 22.0 (90-125%).

ОМЕГА-3 ВІТАМІНИ - як приймати препарат

Дорослим і підліткам з 16 років по 1-2 капсули в день під час або після прийому їжі. Не перевищувати зазначену дозу для щоденного вживання.

ОМЕГА-3 ВІТАМІНИ - протипоказання, побічні ефекти

Підвищена чутливість до компонентів продукту, вагітні та жінки в період лактації.

Не слід використовувати в якості заміни повноцінного раціону харчування. Перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Не є лікарським засобом.

Аналоги ОМЕГА-3 ВІТАМІНИ

  • Потрійна Омега-3 Евалар Anti-Age
  • NORWEGIAN Fish Oil Omega-3
  • Vitateka Омега-3
  • Doppelherz Activ Омега 3-6-9
  • Хилабак Омега капсули

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся