Нотта - інструкція, застосування, аналоги препарату

Нотта фото упаковки

Застосування Нотти

Нотта - склад і форма випуску препарату

Нотта: як приймати препарат

Нотта - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Нотти

Гомеопатичний препарат. За твердженням виробника, зменшує тривожність, відчуття страху, дратівливість, нервове напруження та занепокоєння.

Застосування Нотти

Застосовується у комплексному лікуванні психосоматичних розладів та будь-яких станів після перенесеного нервового перенапруження або стресу, які супроводжуються неспокоєм, тривожністю, депресією, порушенням сну, нервовим виснаженням.

У педіатрії: у комплексному лікуванні наслідків перинатального ураження ЦНС, гіпертензійного ліквородинамічного синдрому, синдрому нейрогенного сечового міхура, синдрому вегетативної дисфункції, астенічного симптомокомплексу різної етіології та синдрому підвищеної нервово-рефлекторної збудливості.

Нотта - склад і форма випуску препарату

Препарат випускається у формі оральних крапель, це прозора рідина, від ледь жовтуватого до зеленувато-жовтого кольору без специфічного запаху. 1 мл розчину містить 25 крапель.

Діючі речовини: 100 мл препарату містить: Avena sativa D1 20 мл, Phosphorus D12 10 мл, Chamomilla D12 10 мл, Coffea D12 10 мл, Zincum valerianicum D12 10 мл;

Допоміжна речовина: етанол 43 % (м/м).

Нотта: як приймати препарат

Перед застосуванням порадитися з лікарем.

Дорослі та діти віком від 12 років: 10 крапель препарату у чистому вигляді або розведених в 1 столовій ложці води;

Діти віком від 2 до 12 років: 5-7 крапель препарату, розведених в 1 столовій ложці води.

Приймати 3 рази на добу за 30 хвилин до або через 1 годину після вживання їжі.

На початку лікування, а також у випадках, які вимагають швидкого ослаблення симптомів, можливий прийом препарату кожні півгодини-годину дорослим та дітям віком від 12 років: по 8-10 крапель, дітям віком від 2 до 12 років: по 3-5 крапель, розведених в 1 столовій ложці води до покращання стану, але не більше 8 разів, після чого приймати 3 рази на добу.

Для посилення ефективності рекомендується потримати препарат деякий час у роті перед проковтуванням.

Курс лікування залежно від тяжкості стану та тривалості захворювання становить 1-4 місяці. У разі необхідності курс можнаповторити.

Нотта - протипоказання, побічні ефекти

Протипоказання до застосування - підвищена чутливість до будь-якого з компонентів препарату.

Побічні реакції не виявлені. У виняткових випадках в осіб з гіперчутливістю на будь-який компонент препарату можливе виникнення алергічних реакцій.

Аналоги Нотти

  • Аллуна табл.
  • Алора сироп
  • Беліса капли орал. фл. 40мл
  • Валокормід
  • Игнація-Гомакорд

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся