Ніцерголін - інструкція, застосування, аналоги препарату

Ніцерголін фото упаковки

Застосування Ніцерголіну

Ніцерголін - склад і форма випуску препарату

Ніцерголін: як приймати препарат

Ніцерголін - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Ніцерголіну

 Периферичні вазодилататори. Використовується для лікування старечої деменції та інших порушень судинного походження. Це знижує судинний опір і збільшує артеріальний кровотік у мозку, покращуючи утилізацію кисню та глюкози клітинами мозку.

Застосування Ніцерголіну

Гострі та хронічні цереброваскулярні метаболічні порушення внаслідок атеросклерозу, тромбозу і емболії церебральних судин, транзиторні порушення церебрального кровообігу (транзиторні ішемічні атаки).

Головний біль.

Як додаткова терапія при системній артеріальній гіпертензії.

Ніцерголін - склад і форма випуску препарату

Таблетки, вкриті оболонкою, білого кольору. На поперечному розрізі видно два шари.

Діюча речовина: nicergolinе; 1 таблетка містить ніцерголіну – 10 мг.

10 таблеток у блістері, по 3 блістери в пачці.

Ніцерголін: як приймати препарат

Рекомендована добова доза препарату становить 5–10 мг тричі на добу через однакові проміжки часу, бажано між прийомами їжі, для безперервного лікування.

Режими дозування, тривалість лікування та шлях введення залежать від вираженості окремих клінічних проявів захворювання.

Ніцерголін - протипоказання, побічні ефекти

Підвищена чутливість до алкалоїдів ріжків або до будь-якого іншого компонента препарату. Нещодавно перенесений інфаркт міокарда, гостра кровотеча, ортостатична гіпотензія, тяжка брадикардія.

Препарат не застосовувати дітям.

Побічні ефекти: тривожне збудження, сплутаність свідомості, безсоння, сонливість, запаморочення, головний біль; частота невідома: відчуття жару, артеріальна гіпотензія, гіперемія, відчуття дискомфорту у животі; нечасто: діарея, нудота, запор та ін.

Аналоги Ніцерголіну

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся