Назафорт - інструкція, застосування, аналоги препарату

Застосування Назафорту

Назафорт - склад і форма випуску препарату

Назафорт: як приймати препарат

Назафорт - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Назафорт

Назафорт діє як природний бар'єр, забезпечуючи надійний захист від розвитку алергії внаслідок дії різноманітних чинників - полютантів і аероалергенів: пилок рослин; побутові алергени - кліщі домашнього пилу, домашній пил; грибкові алергени; епідермальні алергени тварин і птахів; алергени тарганів і інших комах; хімічні речовини; інші мікрочастинки, що потрапляють в носову порожнину при вдиханні повітря.

Застосування Назафорту

Спрей назальний «Назафорт захист від алергії» використовується для профілактики розвитку симптомів алергічного риніту (свербіння в носі, набряку слизової носа і порушення носового дихання, рясних рідких прозорих виділень з носа, нападів чхання і ін.). Застосовується при алергічному риніті у дорослих та дітей з 3 років для захисту слизової носа від алергенів і полютантів, а також інших агресивних факторів зовнішнього середовища, які потрапляють із повітрям.

Назафорт - склад і форма випуску препарату

Форма товару: Спрей

Діючі речовини: мікронізована гідроксипропілметилцелюлоза (ГПМЦ) - 736 mg (мг), порошок стабілізованого аліцину - 24 mg (мг); допоміжна речовина: лимонний порошок - 40 mg (мг).

Назафорт: як приймати препарат

Приймати інтраназально, по мірі необхідності. Дорослі і діти з 3 років: по одному впорскуванню в кожну ніздрю. При алергії на пилок рослин (сезонна алергія) рекомендується почати використовувати Спрей назальний «Назафорт захист від алергії» завчасно, за 1-2 тижні до передбачуваного початку сезону пилкування. При цілорічному риніті (алергії на домашній пил, тварин і ін.) Спрей назальний «Назафорт захист від алергії» можна використовувати ситуаційно за 5-10 min (хвилин) до передбачуваного контакту з алергеном.

Назафорт - протипоказання, побічні ефекти

Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів

Аналоги Назафорт

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся