Мастодинон - інструкція, застосування, аналоги препарату

Мастодинон фото упаковки

Застосування Мастодинону

Мастодинон - склад і форма випуску препарату

Мастодинон: як приймати препарат

Мастодинон - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Мастодинону

Комплексний гомеопатичний препарат. Лікарський засіб для застосування в гінекологічній практиці. Під впливом компонентів препарату відбувається зниження концентрації пролактину у крові і проявляється нормалізуюча дія на баланс статевих гормонів.

Застосування Мастодинону

У комплексному лікуванні передменструального синдрому: психічна лабільність, головний біль або мігрень, набряки, запори, мастодинія (нагрубання і болючість молочних залоз) перед початком менструації; порушення менструального циклу та фіброзно-кістозна мастопатія.

Мастодинон - склад і форма випуску препарату

Форма випуску – таблетки.

Склад. Діючі речовини: 1 таблетка містить: Agnus castusØ (прутняк звичайний) - 162 мг; Caulophyllum thalictroides D4 (стеблелист василистникоподібний) – 81 мг; Cyclamen purpurascens D4 (фіалка пурпурна) – 81 мг; Strychnos ignatia D6 (грудошник гіркий) – 81 мг; Iris versicolor D2 (півник різнобарвний) – 162 мг; Lilium tigrinum D3 (лілея тигрова) – 81 мг.

Допоміжні речовини: крохмаль картопляний, лактози моногідрат, магнію стеарат.

Мастодинон: як приймати препарат

Якщо не призначено інакше, препарат приймати по 1 таблетці двічі на день (вранці і ввечері) з невеликою кількістю води (наприклад, склянкою води).

Якщо симптоми не зникають або посилюються під час застосування лікарського засобу, слід звернутися за консультацією до лікаря.

Діти. Немає даних про застосування цього препарату дітям. Дітям та підліткам віком до 18 років не слід застосовувати таблетки Мастодинон.

Мастодинон - протипоказання, побічні ефекти

Протипоказання. Підвищена індивідуальна чутливість до компонентів лікарського засобу, включаючи допоміжні речовини. Препарат не слід приймати хворим зі спадковою непереносимістю галактози, дефіцитом лактази Лаппа або з порушенням всмоктування глюкози-галактози.

Побічні ефекти. Були повідомлення про тяжкі алергічні реакції з набряком обличчя, задишкою та утрудненням ковтання. Можливі алергічні реакції, включаючи шкірні висипи, свербіж, кропив’янку, головний біль та запаморочення, шлунково-кишкові скарги (такі як нудота, біль у животі), акне, а також порушення менструального циклу.

Застосування гомеопатичних лікарських засобів може призвести до тимчасового посилення наявних симптомів (початкове загострення).

При перших ознаках будь-яких побічних реакцій слід припинити застосування препарату і звернутися до лікаря.

АналогиМастодинону

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся