Меноквін - інструкція, застосування, аналоги препарату

Меноквін фото упаковки

Застосування Меноквіна

Меноквін - склад і форма випуску препарату

Меноквін - як приймати препарат

Меноквін – протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Меноквіна

Препарат містить збалансований комплекс рослинних гормоноподібних (естрогенних і прогестагенних) речовин, що стимулюють синтез власних статевих гормонів, що сприяє попередженню і зменшенню клімактеричних розладів.

Застосування Меноквіна

Рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування жінок в пременопаузальному періоді і при клімактеричному синдромі для попередження і зменшення емоційних, вегетосудинних розладів (порушення сну, дратівливість, припливи, пітливість) і соматичних порушень (сухість і свербіж в області геніталій, гіперхолестеринемія, диспепсичні розлади).

Меноквін - склад і форма випуску препарату

Препарат випускається у формі капсул.

1 капсула містить: екстракт трави пасифлори інкарнатної – Passiflora incarnata) – 50 мг, екстракт коренів пуерарії лопатевої (Pueraria lobata) – 50 мг, екстракт коренів дудника китайського (Angelica sinensis) – 50 мг, екстракт коренів циміцифуги гроновидної (Cimicifuga racemosa) - 30 мг.

Допоміжні речовини: орісил, кальцію стеарат, лактоза, целюлоза мікрокристалічна.

Меноквін - як приймати препарат

Приймати дорослим жінкам по 1 капсулі 1 раз на добу до або під час їжі. Тривалість застосування встановлюється індивідуально.

Меноквін – протипоказання, побічні ефекти

Протипоказання - індивідуальна непереносимість, вагітність і період лактації.

Про побічні ефекти не повідомляється.

Аналоги Меноквіна

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся