Мемопрув - інструкція, застосування, аналоги препарату

Мемопрув фото упаковки

Застосування Мемопрув 

Мемопрув - склад і форма випуску препарату

Мемопрув: як приймати препарат

Мемопрув - протипоказання, побічні ефекти

Дієтичні добавки до продуктів харчування, що сприяють покращенню метаболізму в тканинах головного мозку.

Мемопрув - це продукт природного походження, який допомагає зберігати і поліпшувати пам’ять при її порушеннях, які зазвичай пов’язані з віком та іншими факторами. Клінічно доведено, що він поліпшує пам’ять, пильність і концентрацію уваги завдяки активній дії суміші нейропептидів біологічного походження. Клінічні дослідження показують, що Мемопрув може захистити і покращити пам’ять всього за 30 днів вживання.

Мемопрув є першим і єдиним дієтичним продуктом, виготовленим із запатентованої суміші Neuropeptides (N-PEP 12), клінічно показаної для поліпшення пам’яті в опублікованих експертних дослідженнях.

Мемопрув не містить стимуляторів, лікарських трав, дріжджів, молочних продуктів, штучних барвників, цукру або консервантів. Не містить ГМО.

Застосування Мемопрув 

Сприяє поліпшенню пам’яті, пильності та концентрації уваги при стресах, емоційних перевантаженнях та недосипанні, або у осіб літнього віку.

Мемопрув - склад і форма випуску препарату

Таблетки, вкриті плівковою оболонкою, № 30Ціни в аптеках

Одна таблетка містить 90 мг N-PEP-12 (пептонів).

Допоміжні речовини: лактози моногідрат, целюлоза мікрокристалічна (E460), натрію кроскармелоза (E468), целюлози ацетатфталат, триетилцитрат, магнію стеарат (E572), кремнію діоксид (E551), тальк (E553b), титану діоксид (E171), синтетичний парафін.

Мемопрув: як приймати препарат

Вживають по одній таблетці щодня.

У разі використання більше 30 днів слід проконсультуватися з лікарем.

Цей продукт призначений для дорослих віком 18 років і старше. Вагітним і жінкам, що годують грудьми, рекомендується попередньо проконсультуватися зі своїм лікарем перед вживанням цього продукту.

Мемопрув - протипоказання, побічні ефекти

Мемопрув добре переноситься.

Взаємодія продукту Мемопрув з лікарськими засобами не виявлена.

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся