Лактацид - інструкція, застосування препарату аналоги

Лактацид для інтимної гігієни фото упаковки

Застосування Лактациду

Лактацид - склад і форма випуску препарату

Лактацид: як приймати препарат

Лактацид - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Лактациду

Делікатна формула Лактацид створена для підтримки природної мікрофлори інтимної сфери. Вхідні до складу натуральна молочна кислота і відновлююча молочна сироватка дарують відчуття комфорту і свіжості на весь день.

Lactacyd — перший засіб для інтимної гігієни, яке було створено понад 60 років тому у Франції і користується популярністю на сьогоднішній день.

Секрет лінії Lactacyd полягає в унікальному складі на основі натурального інгредієнта — натуральної молочної кислоти, що підтримує і відновлює природну мікрофлору інтимної зони, адже правильна кисле середовище є природним захисним бар'єром від інфекцій і запалень.

Кошти Lactacyd не містять мила, вони гіпоалергенні і не викликають подразнень. Lactacyd призначений для щоденного використання, починаючи з 12-річного віку.

Застосування Лактациду

Засіб для щоденної інтимної гігієни Lactacyd - м'яка, що не містить мила емульсія спеціально розроблена для щоденної інтимної гігієни. Цей засіб може бути використане замість мила і не викликає подразнень. Містить молочну кислоту, необхідну для підтримання нормального кислотнощелочного балансу та попередження подразнень.

Лактацид - склад і форма випуску препарату

1 флакон містить лактосерум (1%), молочна кислота (0,07%).

Лактацид емульсія для інтимної гігієни: 200 мл у флаконі

Лактацид: як приймати препарат

Видавіть невелику кількість засобу Лактацид на руку або губку, розведіть в невеликій кількості води, м'яко нанесіть на слизову і ретельно промийте.

Не використовуйте разом з милом.

Перед вживанням добре збовтати.

Лактацид - протипоказання, побічні ефекти

Алергічні реакції.

Індивідуальна непереносимість Лактацида.

Аналоги Лактациду

  • Гель для интмной гігієни Біокон
  • Гель для интмной гігієни Таміпул

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся