Перстач білий - інструкція, застосування препарату аналоги

Перстач білий фото упаковки

Застосування Перстачу білого

Перстач білий - склад і форма випуску препарату

Перстач білий: як приймати препарат

Перстач білий: рекомендації

Перстач білий - унікальна цінність рослини полягає в тому, що не дивлячись на свою крихкість, вона містить в собі майже всю таблицю Менделєєва з мікро- і макроелементів. Тому при використанні перстачу в першу чергу нормалізується мінеральний і сольовий обмін в організмі, потім вирівнюється гормональний баланс, внаслідок чого приходять в норму обмінні процеси всього організму. Перстач білий має силу велета, який здатний зупинити розвиток будь-якого пухлинного процесу.

Перстач білий відомий своїми антибактеріальними властивостями. Настій коренів Перстачу білого використовують при цинзі. Відвар коренів застосовують при лікуванні подагри, ревматизму, шлунково-кишкових захворювань, кольках, жовтяниці, хворобах печінки, ентероколітах, колітах, діареї, дизентерії, виразці шлунка, як в'яжучий і гемостатичний засіб.

Особливого значення набуває використання кореня перстачу білого в зонах з високим показником чисельності захворювань щитоподібної залози серед населення, в регіонах з дефіцитом йоду в природі.

Перстач білий - склад і форма випуску препарату

Склад: екстракт перстачу білого (1:10). Екстрагент: етанол 40%

Перстач білий містить дубильні речовини – до 17% в період цвітіння, елементарний йод, аніон йодистої кислоти (JO3), сапоніни.

Також різні елементи, а саме: натрій, кальцій, алюміній, нікель, вісмут, лантан, молібден, літій, кобальт, мідь, срібло, цинк, залізо і марганець. Великим вмістом біологічно активних речовин відрізняється коренева система рослини – містить крохмаль, іридоїд, карбон-фенолову кислоту та її похідні, кверцетин. Листя містять також енкумарову і еллагову кислоти; в гідролізаті – кверцетин, кемпферол, ціанідин, а також велика кількість природного органічного селену.

Перстач білий: як приймати препарат

Настоянка - приймати по 30 крапель на 1/4-1/2 склянки води 3 рази на день за 15-20 хвилин до їжі. Тривалість прийому препарату перстачу підбирається індивідуально, від одного до кількох місяців, все залежить від ступеня складності захворювання;

Перстач білий: рекомендації

Найкращий результат можна отримати при спільному використанні кореня перстачу білого, копійочника забутого (червоного кореня) і червоної щітки (родіоли холодної). Обидві ці рослини також мають здатність впливати на ендокринні залози, посилюючи таким чином вплив перстачу на організм. Настоянка з коріння цих трьох рослин допомагає найкращим чином нормалізувати гормональні та обмінні процеси в організмі, надати більш ефективний вплив і на щитоподібну залозу, а також профілактувати будь-які ракові захворювання.

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся