КЕРАСАЛ - інструкція, застосування, аналоги препарату

КЕРАСАЛ фото упаковки

Застосування КЕРАСАЛ

КЕРАСАЛ - склад і форма випуску препарату

КЕРАСАЛ - як приймати препарат

КЕРАСАЛ - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги КЕРАСАЛ

Засіб із пом’якшуючою та захисною дією, який використовується при захворюваннях шкіри, які супроводжуються лущенням та утворенням сухих пластинок на її поверхні, що вимагають кератолітичного лікування. 

Застосування КЕРАСАЛ

Іхтіоз, кератози пальмоплантарні, волосяний лишай (lichen pilaris), фолікулярний гіперкератоз, екзема шкіри, псоріаз. Застосовувати як додатковий лікувальний засіб для видалення надмірно зроговілового шару шкіри, перед початком лікування та між періодами активного лікування, при терапії PUVA та SUP-терапії, а також для початку лікування гіперкератотичного мікозу ступнів.

КЕРАСАЛ - склад і форма випуску препарату

Мазь. Діючі речовини: 1 г мазі містить: кислоти саліцилової 50 мг, сечовини 100 мг; допоміжні речовини:полісорбат, макроголу стеарат, поліоксіетилен сорбітан перолеат, макрогол 400, гліцерин, парафін білий м’який.

КЕРАСАЛ - як приймати препарат

Засіб наносити 1-2 рази на добу на уражені ділянки шкіри та рівномірно розтирати або наносити більш товстим шаром під оклюзійну пов’язку. На уражені осередки на руках мазь наносити повторно після кожного миття, змивати теплою водою.

Курс лікування лікар визначає індивідуально.

КЕРАСАЛ - протипоказання, побічні ефекти

Гіперчутливість до саліцилової кислоти, саліцилатів або до інших речовин, які входять до складу засобу.

Засіб не слід наносити у ділянці очей та слизової оболонки. Для пацієнтів із порушеною функцією нирок засіб можна застосовувати лише протягом короткого часу та на малих площах (розміром приблизно 10 см у діаметрі).

Для мінімізування поглинання при місцевому застосуванні саліцилової кислоти препарат не слід використовувати протягом тривалого часу, у високих концентраціях, на великих ділянках тіла або при запаленні чи пошкодженні шкіри.

З обережністю застосовувати на кінцівках пацієнтам із порушеннями периферичного кровообігу, діабетом, периферичною нейропатією.

Аналоги КЕРАСАЛ

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся