Каолін (Біла глина) - інструкція, застосування препарату аналоги

Каолін фото упаковки

Застосування Каоліну

Каолін - склад і форма випуску препарату

Каолін: як приймати препарат

Каолін - протипоказання, побічні ефекти

Біла глина є відмінним антисептичним засобом. Прекрасно очищає шкіру і волосся, адсорбуючи надлишки шкірного сала і виділень потових залоз, підсушує шкіру, перешкоджає утворенню зморшок. Обгортальний засіб.

Застосування Каоліну

1. Біла або порцелянова глина (каолін) багата кремнеземом, цинком, магнієм, насичена корисними мінеральними солями. Біла глина особливо корисна для тонкого і позбавленого мінеральних речовин шкіри. Біла глина володіє регенеруючою дією на шкірні клітини, пом'якшує ороговілі нашарування і усуває лущення. Біла глина сприяє припиненню випадіння волосся і зміцнює жорсткі і ламке волосся. Регулярне застосування білої глини затримує утворення зморшок і усуває в'ялість шкіри, сприяє омолодженню. Косметичні маски з білої глини надають шкірі пружність і еластичність, зменшують пори, розгладжують зморшки. Видаляють з поверхні шкіри забруднення і омертвілі клітини. Біла глина сприяє формуванню у волосяній цибулині міцного волосся, попереджає ламкість і випадіння волосся. Перешкоджає утворенню лупи. Теплі компреси з блакитної глини стимулюють обмінні та репаративні процеси в тканинах. Місцеві ванночки з білої глини зменшують рогові нашарування і пом'якшують огрубілу шкіру на руках, ліктях і ногах, сприяють загоєнню дрібних тріщин і порізів. Ванни з білою глиною усувають підвищену пітливість, добре пом'якшують і очищають шкіру, знімають втому після фізичних навантажень і покращують обмінні процеси в тканинах, сприяють розчиненню сольових відкладень.

2. При шлунково-кишкових захворюваннях (коліки, ентерити).

Каолін - склад і форма випуску препарату

Глина біла.

Випускають білу Глину у вигляді порошку по 50 г, капсул по 90 шт., гранул, паст і мазей.

Каолін: як приймати препарат

1. Зовнішньо у вигляді присипок, мазей, паст при шкірних захворюваннях. Способи застосування: Ванна з глиною. Розвести 100-200 г порошку глини в теплій воді, додати отриману суміш у ванну. Тривалість ванни 20-30 хвилин. Косметична маска. Розвести глину вищевказаним способом. Нанести отриману кашку на шкіру обличчя і тіла. Через 15-20 хвилин змити теплою водою без мила. Нанести улюблену масляну суміш або крем. 2. всередину: 10-20г 2-3 рази на день при шлунково-кишкових захворюваннях.

Каолін - протипоказання, побічні ефекти

Гіперчутливість. Можливі алергійні реакції. На початку лікування і застосування глини всередину можуть спостерігатися запори, що вважається нормальним, не потребує відміни прийому засобу. Запор минає через деякий час самостійно.

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся