Фітолізин Актив - інструкція, застосування, аналоги препарату

Фітолізин Актив фото упаковки

Застосування Фітолізин Актив

Фітолізин Актив - склад і форма випуску препарату

Фітолізин Актив: як приймати препарат

Фітолізин Актив - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Фітолізин Актив

Біологічно активні речовини, що входять до складу лікарських трав продукту посилюють виведення іонів натрію, хлору та фільтрацію у ниркових клубочках і знижують зворотне всмоктування у ниркових канальцях.

Флавоноїди гальмують розвиток у сечових шляхах грампозитивної мікрофлори, посилюють виведення сечовини, блокують окиснення аскорбінової кислоти і попереджають її перетворення у щавлеву кислоту.

Сапоніни мають виражену антибактеріальну дію відносно стафілококів. Аглюкони чинять спазмолітину дію. Силікати (хвощ польовий) сприяють збереженню у сечі рівноваги між колоїдами та кристалоїдами, що попереджає утворення конкрементів; покращують виведення сечової кислоти. 

Має сечогінну, жарознижуючу, протиглисну, в’яжучу, загальнозміцнюючу, тонізуючу, кровозупиняючу та протизапальну дію.

Застосування Фітолізин Актив

  • До раціону харчування як додаткове джерело біологічно активних речовин рослинного походження при інфекціях нирок та сечового міхура для: підтримання правильного функціонування нирок (коріння петрушки, трави хвоща польового, кореневища пирію і листя берези); 
  • підтримання нормального функціонування сечовивідних шляхів (трави хвоща польового, коріння любистку, трави золотарнику і листя берези); 
  • сприяння видаленню води з організму, що допомагає видалити з сечею небажані продукти обміну речовин (кореневища пирію, коріння любистку, трави золотарнику і листя берези); 
  • допомоги в усуненні патогенних бактерії з сечовивідних шляхів. Позитивно впливає на зменшення грапмозитивної мікрофлори на стінках сечовивідних шляхів (трави споришу). 

Фітолізин Актив - склад і форма випуску препарату

Склад

1 капсула, 10,68 г

діючі речовини: екстракт трави споришу - 160 мг, екстракт листя берези – 13,40 мг, екстракт кореневища пирію – 20,10 мг, екстракт коріння петрушки – 10,05 мг, екстракт трави хвоща польового – 6,7 мг, екстракт коріння любистку – 6,7 мг, екстракт трави золотарнику – 5,75 мг; 

допоміжні речовини: желатин, вода, целюлоза, титану діоксид, діоксид кремнію, магнієві солі жирних кислот, оксид заліза жовтий, мідні комплекси хлорофілів. Унікальний склад 7 концентрованих рослинних екстрактів, які стандартизовані за вмістом флаваноїдів. 

Фітолізин Актив: як приймати препарат

Вживати: дітям від 3 років та дорослим по 1 капсулі 2 рази на добу запиваючи водою (бажано не менше ½ склянки води). Приймати перед їжею. Термін вживання: до 30 днів по 1 капсулі 2 рази на добу. Профілактично: 2 рази на рік, по 10 днів, по 1 капсулі 2 рази на добу. 

Фітолізин Актив - протипоказання, побічні ефекти

Протипоказання

  • підвищена чутливість до окремих компонентів.

Аналоги Фітолізин Актив

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся