Фемінал - інструкція, застосування препарату аналоги

Фемінал фото упаковки

Застосування Феміналу

Фемінал - склад і форма випуску препарату

Фемінал: як приймати препарат

Фемінал - побічні ефекти

Фемінал дозволяє швидко позбутися від ациклічних кровотеч та передменструального синдрому, нормалізувати хід місячних і полегшити перебіг патологічного клімаксу.

Застосування Феміналу

Це негормональний, а головне - дуже ефективний засіб для корекції порушень менструальної функції у жінок, причому за рахунок нормалізації власної ендокринної функції. Таке фізіологічний вплив, на відміну від гормонотерапії, не дає побічної дії, а головне, дає більш надійний і стійкий ефект корекції при статевих гормональних розладах.

Фітоконцентрат Фемінал також забезпечує надійну профілактику розвитку полипозов і залозисто-кістозної гіперплазії ендометрію, попереджає виникненню пухлинного процесу. Його застосування зменшує прояви патологічного клімаксу і полегшує процес його перебігу. Доцільно також застосування Феміналу для дівчаток у пубертатному віці при становленні місячного циклу. Фітоконцентрат також сприяє зниженню надлишкової ваги у жінок, зменшує порушення водно-сольового обміну, сприяє виведенню надлишку рідини. Ефективний при всіх захворюваннях жіночої статевої системи, як варіант монотерапії, так і в складі будь-якої комплексної терапії.

Фемінал - склад і форма випуску препарату

Водно-спиртові екстракти листя кропиви, трави грициків, звіробою, золототисячника, материнки, чебрецю, чистотілу, квіток глоду, календули.

Форма випуску: водно-спиртовий розчин. Флакон сонцезахисного скла 30 мл із крапельним клапаном у картонній коробці 35*35*85 мм.

Фемінал: як приймати препарат

Один-два рази на день по 30-50 крапель на 50-100 мл води в залежності від ступеня гормональних порушень. За 30 хвилин до або після їжі, 15 хвилин між препаратами.

Фемінал - побічні ефекти

Під час численних апробацій у клініках різного профілю у Феминала не було виявлено небажаних ефектів (на упаковці вказані загальні обмеження).

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся