ФУКУС - інструкція, застосування, аналоги препарату

ФУКУС фото упаковки

Застосування ФУКУС

ФУКУС - склад і форма випуску препарату

ФУКУС - як приймати препарат

ФУКУС - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги ФУКУС

Біологічно активна добавка.

Застосування ФУКУС

Застосовується в якості біологічно активної добавки до їжі - додаткового джерела йоду в органічній формі і розчинних харчових волокон (альгинатів).

ФУКУС - склад і форма випуску препарату

Капсули по 0,5 г; таблетки масою 0,5 г; крупка від 50 гр до 100 гр. Склад: фукус подрібнений, допоміжні компоненти (крохмаль, кальцію стеарат, аеросил, мікрокристалічна целюлоза).

ФУКУС - як приймати препарат

Дорослим і дітям старше 14 років по 2 капсули 2 рази на день, запиваючи водою, з прийомом їжі або по 1/2 чайної ложки крупки (1 г) 2 рази на день, попередньо розмішати з водою або додаючи в готову їжу, або по 2 таблетки 3 рази на день з прийомом їжі. Тривалість прийому - 1 місяць з повторним прийомом при необхідності.

ФУКУС - протипоказання, побічні ефекти

Індивідуальна непереносимість компонентів БАД, стани, при яких протипоказані препарати йоду, вагітність. Перед застосуванням особам із захворюваннями щитовидної залози рекомендується консультація лікаря-ендокринолога.

Аналоги ФУКУС

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся