Фіорда - інструкція, застосування, аналоги препарату

Фіорда фото упаковки

Застосування Фіорда

Фіорда - склад і форма випуску препарату

Фіорда: як приймати препарат

Фіорда - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Фіорда

Слані ісландського моху (Cetrariaislandica L.) містять слизові речовини, які створюють захисну плівку, корисно діючи на слизову оболонку горла, гортані, голосових зв'язок; чинять заспокійливу та пом'якшувальну дію.

До складу сланей входить також комплекс біологічно активних речовин, включаючи природні вітаміни (А, В1, В12), мікро- та макроелементи (йод, марганець, залізо), органічні кислоти, що підтримують в нормі роботу імунної системи, загальний стан та опірність організму до негативних факторів довкілля, в тому числі в період сезонних інфекційно-запальних захворювань.

Лактоферин – це природній білок, що міститься в молоці, є ключовим фактором вродженого імунітету людини, а його присутність в біологічних рідинах і слизової (слина, слізна рідина, кров, молоко) забезпечує першу лінію захисту організму проти широкого спектра патогенних мікроорганізмів. Крім прямого захисного ефекту лактоферин проявляє антиоксидантні та імуномоделюючі властивості.

Липа (TiliacordataMill., TiliaplatyphyllosScop.)–суцвіття липи містять ефірну олію, слиз, каротиноїди, аскорбінову кислоту, флавоноїди та проявляють протизапальні, відхаркуючи, обволікаючі та репаративні властивості.

Застосування Фіорда

Застосовується при сезонних застудних захворюваннях дихальних шляхів; сприяє нормальному функціонуванню слизової оболонки горла та гортані, зменшенню подразнення, першіння та сухості у горлі.

Фіорда - склад і форма випуску препарату

Пастилки. Склад: екстракт сланей ісландського моху– 100,01 мг; лактоферин (з молока) – 6,0 мг; екстракт з суцвіття липи – 18,01 мг; арабська камідь – 621,45 мг; сорбітол (70 %) – 472,07 мг; мальтитоловий сироп – 80,71 мг; лимонна кислота – 25,02 мг; малиновий концентрат – 15,04 мг; натуральний малиновий аромат – 8,36 мг; рослинна олія/карнаубський віск – 1,69 мг; сік з плодів бузини – 0,67 мг; сукралоза – 1,19 мг; вода – до 1,5 г.

Фіорда: як приймати препарат

Дорослим та дітям від 7 років розсмоктувати від 1 до максимально 6 пастилок щоденно. Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Фіорда - протипоказання, побічні ефекти

Індивідуальна чутливість до компонентів продукту, вагітні та жінки, що годують груддю, діти до 7 років. Для дітей більш раннього віку пастилки можуть бути рекомендовані під наглядом лікаря-педіатра.

Не застосовувати особам з гіперчутливістю на білок коров'ячого молока. Застосування в надмірній кількості може мати проносний ефект. Добавку дієтичну не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Аналоги Фіорда

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся