ФЛАМІН-ЗДОРОВ’Я - інструкція, застосування, аналоги препарату

ФЛАМІН-ЗДОРОВ'Я фото упаковки

Застосування ФЛАМІН-ЗДОРОВ’Я 

ФЛАМІН-ЗДОРОВ’Я - склад і форма випуску препарату

ФЛАМІН-ЗДОРОВ’Я - як приймати препарат

ФЛАМІН-ЗДОРОВ’Я - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги ФЛАМІН-ЗДОРОВ’Я

Застосовується при захворюваннях печінки і жовчовивідних шляхів. Збільшує жовчовиділення, змінює співвідношення холестерин/жовчні кислоти, збільшує вміст холатів у жовчі, попереджає утворення жовчних каменів. Проявляє спазмолітичну дію на гладку мускулатуру сфінктерів жовчного міхура і жовчовивідних шляхів. Стимулюючи виділення шлункового соку, сприяє кращому перетравлюванню їжі. Проявляє гіпохолестеринемічну та гепатопротекторну дію. Препарат зменшує запальний процес у паренхімі печінки і жовчовивідних шляхах, полегшує кровообіг у печінці. Найважливішою властивістю репарату є стабілізація клітин та субклітини мембрани печінки, що грунтується на його антиоксидантному ефекті.

Застосування ФЛАМІН-ЗДОРОВ’Я 

Хронічний холецистит, хронічний гепатит, дискінезії жовчовивідних шляхів.

ФЛАМІН-ЗДОРОВ’Я - склад і форма випуску препарату

Таблетки. Діюча речовина: 1 таблетка містить фламіну у перерахуванні на вміст суми флавоноїдів 70 % 50 мг; допоміжні речовини: лактоза, моногідрат; крохмаль картопляний; крохмаль кукурудзяний; магнію карбонат легкий; кальцію стеарат.

ФЛАМІН-ЗДОРОВ’Я - як приймати препарат

Застосовувати дорослим і дітям віком від 5 років внутрішньо, за 30 хвилин до їди, запиваючи невеликою кількістю води.

Дорослим і дітям віком від 14 років застосовувати по 50 мг (1 таблетка) 3 рази на добу; при необхідності дозу можна збільшити до 100 мг (2 таблетки) 2-3 рази на добу.

Дітям віком від 10 до 14 років застосовувати по 50 мг (1 таблетка) 2 рази на добу.

Дітям віком від 5 до 10 років застосовувати по 50 мг (1 таблетка) 1 раз на добу.

Тривалість курсу лікування становить 10-40 днів (залежно від характеру, ступеня тяжкості і перебігу захворювання). При необхідності курс лікування можна повторити за призначенням лікаря.

ФЛАМІН-ЗДОРОВ’Я - протипоказання, побічні ефекти

Підвищена чутливість до компонентів препарату; обтураційна жовтяниця, жовчокам’яна хвороба з наявністю каменів більше 10 мм у діаметрі, загострення виразкової хвороби, гострі запальні захворювання печінки, жовчного міхура та жовчовивідних шляхів і підшлункової залози.

Під час вагітності застосування препарату можливе, якщо, на думку лікаря, очікувана користь для матері перевищує потенційний ризик для плода або дитини.

Препарат не застосовувати для лікування дітей віком до 5 років.

Аналоги ФЛАМІН-ЗДОРОВ’Я

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся