Ерідез - інструкція, застосування, аналоги препарату

Ерідез фото упаковки

Застосування Ерідезу

Ерідез - склад і форма випуску препарату

Ерідез: як приймати препарат

Ерідез - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Ерідезу

Ерідез -  антигістамінний засіб для системного застосування.

Застосування Ерідезу

Показання.

Усунення симптомів, пов’язаних з:

  • алергічним ринітом
  • кропив’янкою

Ерідез - склад і форма випуску препарату

Склад:

діюча речовина: desloratadine;

1 таблетка містить дезлоратадину 5 мг;

допоміжні речовини: кальцію гідрофосфат, целюлоза мікрокристалічна, лактоза моногідрат, крохмаль кукурудзяний, магнію стеарат, опадрай 85 F блакитний.

Лікарська форма. Таблетки, вкриті оболонкою.

Ерідез: як приймати препарат

Спосіб застосування та дози.

Ерідез призначений для перорального прийому. Дорослим і дітям віком від 12 років приймати по 1 таблетці (5 мг) 1 раз на добу незалежно від прийому їжі для усунення симптомів, асоційованих з алергічним ринітом (включаючи інтермітуючий та персистуючий алергічний риніт) та кропив'янкою. Таблетку потрібно ковтати цілою, запиваючи водою.

Терапію інтермітуючого алергічного риніту (наявність симптомів менше 4 днів на тиждень або менше 4 тижнів) необхідно проводити з урахуванням даних анамнезу: припинити після зникнення симптомів та відновити після повторного їх виникнення.

При персистуючому алергічному риніті (наявність симптомів більше 4 днів на тиждень або більше 4 тижнів) необхідно продовжувати лікування протягом усього періоду контакту з алергеном.

Діти.

Ефективність та безпека дезлоратадину у формі таблеток для дітей віком до 12 років не досліджувались.

Ерідез - протипоказання, побічні ефекти

Протипоказання.

Підвищена чутливість до активної речовини або будь-якого компонента лікарського засобучи до лоратадину.

Побічні реакції.

У ході клінічних досліджень за показаннями, включаючи алергічний риніт та хронічну ідіопатичну кропив’янку, про небажані ефекти у пацієнтів, які отримували дозу 5 мг на добу, повідомлялося на 3 % частіше, ніж у пацієнтів, які отримували плацебо.

Найчастіше, порівняно з плацебо, повідомлялося про такі побічні ефекти як підвищена стомлюваність (1,2 %), сухість у роті (0,8 %) та головний біль (0,6 %).

Діти. Існує ризик психомоторної гіперактивності (аномальної поведінки), пов’язаної з використанням дезлоратадину (що може проявлятися у вигляді злості та агресії, а також збудженні).

Аналоги Ерідезу

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся