Долгіт крем - інструкція, застосування, аналоги препарату

Долгіт крем фото упаковки

Застосування Долгіт крему 

Долгіт крем - склад і форма випуску препарату

Долгіт крем: як приймати препарат

Долгіт крем - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Долгіт крему

Долгіт крем є нестероїдним протизапальним і знеболювальним засобом для місцевого застосування при суглобовому та м’язовому болю. Він чинить виражену протизапальну, анальгетичну та помірну жарознижувальну дію, зменшує набряк, який виникає при запаленні, спричиненому травмами чи ревматичними захворюваннями, покращує рухливість суглобів.

Застосування Долгіт крему 

Для місцевого лікування при дегенеративних захворюваннях суглобів з больовим синдромом (артрози), запальних ревматичних захворюваннях суглобів і хребта, набряку або запаленні м’яких тканин біля суглобів (наприклад, при бурситі, тендиніті, тендовагініті, ураженні зв’язок і суглобової капсули), скутості рухів у ділянці плеча, болю у попереку, люмбаго, міалгії, при спортивних та інших травмах, таких як забій, перенапруження м’язів, розтягнення зв’язок та сухожилля.

Долгіт крем - склад і форма випуску препарату

діюча речовина: ібупрофен; 1 г крему містить ібупрофену 50 мг;

допоміжні речовини: тригліцериди середнього ланцюга, гліцерол моностеарат, поліоксіетилен-30-стеарат, поліоксіетилен-100-стеарат, пропіленгліколь, натрію метил-4-гідроксибензоат (Е 219), ксантанова камедь (Е 415), олія лавандова, олія неролова, вода очищена.

Лікарська форма - крем

Основні фізико-хімічні властивості: однорідний, м’який крем від білого до кремового кольору з лавандово-цитрусовим запахом.

Долгіт крем: як приймати препарат

Видавити з тюбика смужку крему завдовжки 4–10 см, накласти на шкіру та розтерти 3-4 рази на день (за необхідності - частіше).

При великих гематомах і набряках лікування можна починати, застосовуючи щільні пов’язки. Крем Долгіт можна призначати одночасно з лікарськими засобами на основі ібупрофену, що застосовуються перорально. У більшості випадків термін лікування Долгітом становить 2-3 тижні.

Долгіт крем - протипоказання, побічні ефекти

  • При підвищеній індивідуальній чутливості до активної речовини ібупрофену, до будь-якого з компонентів препарату або до інших анальгетиків та протиревматичних засобів;
  • Крем не слід наносити на відкриті рани, при запальних та інфекційних захворюваннях шкіри, таких як екзема, а також на слизові оболонки; 
  • В останньому триместрі вагітності.
  • Крем Долгіт не слід призначати дітям віком до 14 років.
  • Часто спостерігаються такі місцеві побічні реакції, як почервоніння шкіри, свербіж, відчуття печіння, екзантема, у т. ч. з утворенням пустул та пухирців.

Аналоги Долгіт крему

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся