ДЖАРДІНС - інструкція, застосування, аналоги препарату

ДЖАРДІНС фото упаковки

Застосування ДЖАРДІНС

ДЖАРДІНС  - склад і форма випуску препарату

ДЖАРДІНС - як приймати препарат

ДЖАРДІНС - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги ДЖАРДІНС

Препарат, що застосовується при цукровому діабеті.

Застосування ДЖАРДІНС

Лікування цукрового діабету 2 типу у дорослих, якщо дотримання дієти та фізичні вправи не забезпечують адекватного контролю глікемії:

  • як монотерапія у разі непереносимості метформіну.
  • у комбінації з іншими гіпоглікемізуючими лікарськими засобами.

ДЖАРДІНС  - склад і форма випуску препарату

Таблетки, вкриті плівковою оболонкою. Діюча речовина: емпагліфлозин; 1 таблетка містить емпагліфлозину 10 мг або 25 мг; допоміжні речовини: лактоза, моногідрат; целюлоза мікрокристалічна; гідроксипропілцелюлоза; натрію кроскармелоза; кремнію діоксид колоїдний безводний; магнію стеарат; оболонка Opadry® Yellow 02B38190 (гіпромелоза 2910, титану діоксид (E171), тальк, макрогол 400, заліза оксид жовтий (E172)).

ДЖАРДІНС - як приймати препарат

Таблетки можна приймати з їжею або без їжі, запиваючи водою, не розжовуючи. У разі пропуску дози її слід прийняти, як тільки пацієнт згадає. Не слід приймати подвійну дозу препарату в один і той же день.

Рекомендована початкова доза становить 10 мг емпагліфлозину 1 раз на добу як монотерапія і у складі комбінованої терапії з іншими лікарськими засобами, що застосовуються при цукровому діабеті. У пацієнтів, які добре переносять емпагліфлозин 10 мг 1 раз на добу та які мають рШКФ ≥ 60 мл/хв/1,73 м2 і потребують більш суворого глікемічного контролю, доза може бути збільшена до 25 мг 1 раз на добу. Максимальна добова доза становить 25 мг.

Коли емпагліфлозин застосовують у комбінації з сульфонілсечовиною або інсуліном, слід розглянути можливість застосування сульфонілсечовини або інсуліну в низьких дозах, для того щоб зменшити ризик гіпоглікемії.

ДЖАРДІНС - протипоказання, побічні ефекти

Підвищена чутливість до активної речовини або до будь-якої з допоміжних речовин.

Бажано уникати застосування препарату у період вагітності.

Препарат не слід застосовувати під час годування груддю.

Не застосовувати дітям до 18 років.

Препарат має незначний вплив на здатність керувати транспортними засобами і працювати з іншими механізмами. 

Аналоги ДЖАРДІНС

  • Діаглінід
  • Глібомет
  • Форсига

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся