Діанема – інструкція, застосування. аналоги препарату

Діанема фото упаковки

Застосування Діанема

Діанема: склад і форма випуску препарату

Діанема: як приймати препарат

Діанема: протипоказання, побічні ефекти

Діанема – це біокомплекс, який містить все необхідне для підтримки організму при цукровому діабеті.

Застосування Діанема

Діанема рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело біологічно активних речовин (тритерпенові сапоніни, флавоноїди, органічні кислоти, дубильні речовини) і магнію цитрату з метою нормалізації вуглеводного і ліпідного обміну (зокрема, при цукровому діабеті 2 типу), сприяння зниженню маси тіла, підтримання функціонального стану серцево-судинної системи, поліпшення пам'яті і кровообігу, підвищення витривалості і поліпшення загального стану організму.

Діанема: склад і форма випуску препарату

Діанема випускається у формі капсул.

Активні інгредієнти: екстракт листя джімнеми лісової (Gymnema sylvestre) - 100,0 mg (мг), екстракт з суміші листків, квітів і плодів глоду звичайного (Crataegus laevigata) - 100,0 mg (мг), магнію цитрат безводний - 100,0 mg (мг), екстракт насіння пажитника сінного (Trigonélla foénum-graécum) - 50,0 mg (мг), екстракт трави щитолисника азіатського (готу коли) (Centella asiatica) - 50,0 mg (мг).

Оболонка капсули: желатин, барвник титану діоксид.

Діанема: як приймати препарат

Вживати дорослим по 1 капсулі 2 рази на добу (вранці і ввечері) за 30 хвилин до їжі, запиваючи достатньою кількістю питної води. Курс застосування визначає лікар індивідуально. Зазвичай курс застосування становить не менше 3 місяців. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Діанема: протипоказання, побічні ефекти

Протипоказання

  • Індивідуальна чутливість до компонентів,
  • вагітність і період лактації,
  • гіпермагніємія.

Особливості застосування

Не можна перевищувати рекомендовану добову дозу. Діанема не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. При одночасному застосуванні з цукрознижувальними препаратами може знадобитися корекція дози останніх.

Діанема бажано вживати до шести годин вечора.

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся