Демоскін - інструкція, застосування препарату аналоги

Демоскін фото упаковки

Застосування Демоскін

Демоскін - склад і форма випуску препарату

Демоскін: як приймати препарат

Демоскін - протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Демоскін

Демоскін гель для обчиччя - це лікувально-профілактичний засіб, що застосовується при вугровій висипці, протизапальний і антибактеріальний.

Застосування Демоскін

Застосовується для шкіри повік і всього обличчя, шкіри зовнішнього слухового проходу ураженої висипом бактеріального або паразитарного походження: демодекоз шкіри повік, обличчя, вушних раковин і слухового проходу, обумовленим кліщем Demodex folliculorum, Demodex brevis, Demodex canis. При ерозії країв повік на тлі демодекозного блефариту для запобігання появи нових висипань.

Демоскін - склад і форма випуску препарату

Форма випуску: гель

Склад: вода з іонами срібла, оливкова олія, гліцерин, аристофлекс AVC, екстракт ромашки, екстракт м'яти перцевої, рицинова олія, екстракт пелюсток троянди, метронідазол, масло лаванди, пропіленгліколь, діазолідініл сечовина, метилпарабен, пропілпарабен, гіалуронова кислота.

Демоскін: як приймати препарат

Перед застосування ретельно очистити шкіру, використовуючи Демоскін мило 3 в 1 і Демоскін лосьйон для більшого терапевтичного ефекту. У разі демодекозного блефариту, невелику кількість гелю, з допомогою ватної палички, наносять по краю верхнього і нижнього століття 2 рази в день. Через 30 хвилин залишки гелю видалити серветкою. Уникати потрапляння в очі. Тривалість застосування - 45 днів.

Демоскін - протипоказання, побічні ефекти

Протипоказання: непереносимість окремих компонентів.

Аналоги Демоскін

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся