Дефлю сироп - інструкція, застосування, аналоги препарату

Дефлю сироп фото упаковки

Застосування Дефлю сироп

Дефлю сироп - склад і форма випуску препарату

Дефлю сироп: як приймати препарат

Дефлю сироп - протипоказання, побічні ефекти

Комплексне поєднання компонентів, що входять до складу Дефлю, чинить противірусну, антибактеріальну, секретолітичну та спазмолітичну дію, забезпечує протизапальний та протинабряковий ефекти. Екстракт кореня пеларгонії сидовидної має противірусну та антибактеріальну активність; цинк та екстракт шипшини сприяють підвищенню опірності організму до інфекцій та покращенню імунної відповіді. Дія екстрактів первоцвіту, вербени, бузини сприяє розрідженню секреції слизу у навколоносових пазухах. Протизапальна дія екстрактів чебрецю, солодки, фіалки сприяє зменшенню набряку слизової оболонки та відкриттю співустя пазух до порожнини носа, що покращує відтік слизу та сприяє прискоренню одужання при нежитю. Екстракти чебрецю, солодки, фіалки, плюща сприяють збільшенню та розрідженню секреції залоз верхніх дихальних шляхів та бронхів, підвищенню активності миготливого епітелію, допомагаючи покращити відтік мокроти при кашлю. Екстракти чебрецю, солодки, первоцвіту, вербени усувають спазми м’язів бронхів, сприяють полегшенню відкашлювання.

Застосування Дефлю сироп

Вживати в якості харчової добавки дітям від 3-х років і дорослим як додаткове джерело флавоноїдів, вітамінів і активних речовин, які сприяють поліпшенню загального стану організму, полегшення нежитю і відкашлювання, а також прискоренню одужання при гострих респіраторних захворюваннях, грипі і застуді.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Перед початком прийому рекомендована консультація лікаря.

  • Алергічний риніт
  • Гнійний гайморит
  • Гостра респіраторна вірусна інфекція
  • Гостра респіраторна вірусна інфекція (ГРВІ)
  • Гострий алергічний бронхіт
  • Гострий бронхіт
  • Гострий ларингіт
  • Гострий риносинусит
  • Гострий трахеїт
  • Гострі інфекції верхніх дихальних шляхів множинної локалізації
  • Катаральний риніт
  • Фаринголарінгіт

Дефлю сироп - склад і форма випуску препарату

Сироп в темному скляному флаконі з мірної ложечкою об'ємом 5 мл.

Склад на 5 мл: активні інгредієнти: екстракт кореня пеларгонії сидовидної 8 мг (еквівалентно 80 мг рідкого екстракту 1:8–10), екстракт квіток первоцвіту весняного з чашечками 13,5 мг (3–6:1), екстракт квіток бузини чорної 13,5 мг (3–6:1), екстракт трави вербени лікарської 13,5 мг (3–6:1), екстракт трави фіалки триколірної 13,5 мг (3–6:1), екстракт трави чебрецю 16 мг (160 мг рідкого екстракту (1:2–2,5)), екстракт листя плюща звичайного 13,5 мг (5–7,5:1), екстракт кореня солодки голої 13,5 мг (3–6:1), екстракт плодів шипшини коричної 13,5 мг (10:1), цинку сульфат 9 мг, ефірна олія евкаліпта 0,48 мг, ефірна олія м’яти перцевої 0,24 мг, ефірна олія чебрецю 0,24 мг.

Допоміжні речовини: підсолоджувачі: мальтоза, декстроза, вищі цукри, мальтотріоза, сорбітол, мальтодекстрин; калію сорбат.

Дефлю сироп: як приймати препарат

Вживати дітям віком від 3 до 6 років — ½ мірної ложки (2,5 мл) 3 рази на добу; дітям від 6 до 12 років — по 1 мірній ложці (5 мл) 3 рази на добу; дітям віком від 12 років і дорослим — по 2 мірних ложки (10 мл) 3 рази на добу після прийому їжі. Тривалість споживання становить 7–10 днів, якщо лікар не призначив інше. Доза може бути підвищена лікарем. Не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного вживання.

Дефлю сироп - протипоказання, побічні ефекти

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту.

При одночасному прийомі декількох лікарських засобів рекомендується проконсультуватися з лікарем. Не рекомендується застосовувати при вагітності та в період лактації, при запаленні нирок.

Не застосовувати при непереносимості деяких цукрів або при діабеті 1-го типу.

При прийомі сиропу необхідно стежити за здоров'ям зубів, особливо перед сном.

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся