Біолонг – інструкція, застосування, аналоги

Біолонг фото упаковки

Застосування Біолонгу

Біолонг: склад і форма випуску

Біолонг: як застосовувати

Біолонг – це прозорий. сильний стерилізуючий засіб без кольору і запаху з миючою властивістю.

Застосування Біолонгу

Біолонг приймається для стерилізації поверхонь, інструментів.

Біолонг: склад і форма випуску

Биолонг випускається у формі розчину. До його складу входять: спирт і вода. При цьому він не містить хлору, фосфатів, кислот, абразиву.

Біолонг: як застосовувати

Стерилізація проводиться в стерильних емальованих або пластмасових ємностях, які закриваються кришкою. Вироби занурюють в рідину в розібраному або відкритому стані (якщо інструмент не розбирається) попередньо зробивши в розчині кілька робочих рухів. Рідина повинна покривати інструменти мінімум на 1 сантиметр. Час стерилізації має тривати близько 15-ти хвилин. Рідина можна використовувати кілька разів (не довше 5 днів, якщо рідина не змінила вигляд).

Всі маніпуляції варто проводити в стерильних рукавичках. Перед початком процедури стерилізації потрібно прочитати інструкцію на упаковці або методичні вказівки щодо застосування.

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся