Біолакт форте-інструкція, застосування, аналоги препарату

Біолакт форте фото упаковки

Застосування Біолакт форте

Біолакт форте - склад і форма випуску препарату

Біолакт форте: як приймати препарат

Біолакт форте-протипоказання, побічні ефекти

Аналоги Біолакт форте

Біолакт Форте - полікомпонентний пробіотик п'ятого покоління (пробіотики, які захищені чотирма шарами покриття), що містить лактобактерії, біфідобактерії та ентерококи, підтримує фізіологічну рівновагу кишкової мікрофлори й забезпечує комфортне функціонування шлунково-кишкового тракту.

Препарат різних корисних штамів дозволяє надавати позитивний вплив на стан і травні функції всього кишечника (особливо при наявності бродильної диспепсії і явищ метеоризму), а також надає детоксикаційні властивості.

Застосування Біолакт форте

Біолакт Форте рекомендується до застосування:

  • для відновлення балансу мікрофлори кишечника і усунення наслідків антибіотикотерапії (дисбактеріозу кишечника, антибіотик - асоційованої діареї, псевдомембранозного коліту) під час і після прийому антибіотиків;
  • при порушенні рівноваги кишкової мікрофлори (дисбактеріозі)
  • для підтримки нормальної функції травлення;
  • для підтримки нормальної функції травлення в умовах постійних стресів і застосування сучасних продуктів, що містять компоненти, несприятливо впливають на мікрофлору кишечника;
  • у комплексі заходів щодо усунення дисбактеріозу піхви у жінок;
  • при лактозній недостатності;
  • при алергічних захворюваннях (атопічний дерматит, екзема та інші алергодерматози, харчова алергія).

Біолакт форте - склад і форма випуску препарату

Препарат Біолакт Форте містить: живі ліофілізовані пробіотичні бактерії Lactobacillus acidophylus LH5, Bifidobacterium longum BG3 і Enterococcus faecium EF1, один стік містить не менше 6 x109 бактерій

Допоміжні речовини: полідекстроза, порошок овочевої пасти, Fos волокна, порошок апельсинової смакової добавки, лактулоза, апельсиновий ароматизатор, L-аскорбінова кислота, молочний ароматизатор, крохмаль кукурудзяний, магнію стеарат.

Біолакт форте: як приймати препарат

Препарат рекомендується приймати для підтримки нормальної травної функції дорослим і дітям старше 3-х років по 1 стіку 1 раз в день 7-14 днів. Один-чотири курси на рік.

При наявності шлунково-кишкових розладів, дорослим і дітям старше 3-х років рекомендується приймати по 1 стіку 2-3 рази на день 7-14 днів.

При необхідності термін вживання може бути продовжений до 1 місяця.

Під час прийому антибіотиків курс Біолакт Форте становить час прийому антибіотиків плюс 4 тижні після закінчення курсу антибіотикотерапії. На стадії прийому антибіотиків можливе збільшення дози Біолакт Форте до 2 стіків 2-3 рази на день. Проміжок часу між прийомом антибіотика і Біолакт Форте повинен становити не менше 3-х годин.

Пробіотики є фізіологічними для людини продуктами. Передозування їх практично неможливо. На відміну від фармакопейних препаратів пробіотики в дитячому віці (за винятком дітей перших трьох років життя) призначають майже в тих же дозах, що і дорослим.

Біолакт Форте можна приймати незалежно від прийому їжі, в сухому вигляді, запиваючи водою, або вміст стіка змішати з водою, молоком або їжею кімнатної температури. 

Не слід запивати гарячими напоями та приймати одночасно з алкоголем. 

Біолакт форте-протипоказання, побічні ефекти

Протипоказання

Не застосовувати Біолакт Форте в разі алергії на його компоненти.

Побічний ефект

  • Біолакт Форте добре переноситься; немає інформації про його побічні ефекти.
  • Можливий розвиток послаблення при дефекації у людей зі схильністю до проносів.
  • Уникнути цього ефекту можна зниженням дози у два рази в порівнянні з базовою, і поступовим її відновленням протягом тижня.
  • Можливе застосування препарату Біолакт Форте під час вагітності та лактації тільки після консультації лікаря.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами: не спостерігається небажаних взаємодій препарату з лікарськими засобами.

Аналоги Біолакт форте

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся