Аделів - інструкція, застосування, аналоги препарату

Аделів фото упаковки

Застосування Аделів

Аделів - склад і форма випуску препарату

Аделів: як приймати препарат

Аделів - протипоказання, побічні ефекти

Адеметіонін (S-аденозил-L-метіонін) - природна амінокислота, яка присутня практично у всіх тканинах організму. Адеметіонін виконує ключову роль у метаболічних процесах організму та бере участь у таких важливих біохімічних процесах: трансметилювання – перенос метильних груп для синтезу фосфоліпідів клітинних мембран, нейротрансмітерів, нуклеїнових кислот, білків, гормонів тощо; транссульфурування - участь у синтезі цистеїну, таурину, глютатіону (один з найважливіших антиоксидантів), коензиму А; трансамінування – участь у синтезі поліамінів, стимулюючих регенерацію клітин, проліферацію гепатоцитів. Адеметіонін має гепатопротекторну та антидепресантну дію, його рівень впливає на стан антиоксидантної, дезінтоксикаційної, регенеруючої функції печінки. Аделів розроблений для відновлення дефіциту і підсилення синтезу ендогенного адеметіоніну в організмі, що виникає при пошкодженнях печінки. Аделів являє собою гепатопротектор з антидепресивною активністю; характеризується холеретичними та холекінетичними, детоксикаційними, регенеративними, антиоксидантними, антифіброзними та нейропротекторними властивостями.

Застосування Аделів

Аделів рекомендований як додаткове джерело адеметіоніну з метою нормалізації функціонального стану гепатобіліарної системи при внутрішньопечінковому холестазі, який може спостерігатися при:

жировій дистрофії печінки; хронічному гепатиті; токсичних ураженнях печінки різної етіології (включаючи алкогольні, вірусні та викликані прийомом лікарських засобів); хронічному некалькульозному холециститі; холангіті; цирозі печінки; енцефалопатії, асоційованої з печінковою недостатністю (включаючи алкогольну). Нейропротекторні властивості обумовлюють доцільність застосування Аделів при депресивних станах. 

Аделів - склад і форма випуску препарату

Капсули 30 шт. 1 капсула містить: активні інгредієнти: адеметіонін - 400 мг;

допоміжна речовина: бурякові волокна (фібрекс); оболонка капсули: желатин, барвники: оксид заліза червоний, титану двоокис. 

Аделів: як приймати препарат

Вживати дорослим по 1-2 капсули 2 рази на добу за 1 годину до або через 2 години після прийому їжі, запиваючи достатньою кількістю питної води. Тривалість прийому визначається лікарем індивідуально. 

Аделів - протипоказання, побічні ефекти

Вагітність та період лактації, індивідуальна чутливість до компонентів.

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся