Артіжель  - інструкція та застосування препарату

Артіжель фото упаковки

Застосування Артіжелю

Артіжель - склад і форма випуску препарату

Артіжель: як приймати препарат

Артіжель - протипоказання, побічні ефекти

Протипоказання

Артіжель - компоненти, що входять до складу препарату, мають такі характеристики:

Екстракт листя артишоку проявляє жовчогінну, гепатопротекторну та сечогінну дії, підсилює антитоксичну функцію печінки, нормалізує обмін речовин, знижує рівень холестерину в сироватці крові;

Екстракт кореня кульбаби проявляє жовчогінну, спазмолітичну, протизапальну та сечогінну дії; має антиоксидантний та дезінтоксикаційний вплив на печінку; гальмує всмоктування холестерину та має антиатеросклеротичну дію; покращує процеси травлення; проявляє легкий послаблюючий ефект, володіє пребіотичними властивостями.

Інозитол та холін проявляють гепатопротекторну дію та гальмують розвиток жирової дистрофії печінки при незбалансованому харчуванні та інтоксикаціях за рахунок стимуляції виведення надлишку жиру з клітин печінки та відновленню їх мембран шляхом участі в синтезі фосфоліпідів.

Застосування Артіжелю

Артіжель шляхом комплексної дії інозітолу, холіну та біологічно активних речовин екстракту артишоку та екстракту кореня кульбаби сприяє нормалізації роботи печінки, жовчного міхура та жовчовивідних шляхів за рахунок:

  • покращення секреції та відтоку жовчі, нормалізації її основних властивостей;
  • відновлення та збереження цілісності клітин печінки;
  • покращення холестеринового обміну;
  • усунення симптомів хронічної інтоксикації та виділення з організму сечовини, креатиніну, а також токсинів (у т. ч. нітросполук, алкалоїдів, солей важких металів, алкоголю), надлишкової рідини;
  • покращення процесів травлення, особливо при вживанні значної кількості вуглеводів та жирної їжі;
  • нормалізації обмінних процесів в організмі;
  • нормалізації балансу кишкової мікрофлори.

Артіжель - склад і форма випуску препарату

1 стік (10 мл розчину) містить: екстракт листя артишоку – 500 мг, екстракт кореня кульбаби – 500 мг, інозитол – 250 мг, холін дигідроген цитрат – 714,3 мг (що еквівалентно 250 мг холіну), очищену воду, кристалічну фруктозу, сукралозу, натрію бензоат, натрію гідроксид. Без ГМО.

Артіжель: як приймати препарат

  • Дорослим та дітям з 12 років: перорально по 1 стіку (10 мл) двічі на день за 20 хвилин до вживання їжі. Розчин можна приймати в чистому вигляді або розведеному в невеликій кількості питної води.
  • Зазвичай курс прийому становить 2 - 4 тижні. Проведення повторних курсів можливе після погодження з лікарем.
  • Не перевищувати рекомендовану добову дозу.
  • Перед застосуванням потребує консультації з лікарем!

Артіжель - протипоказання, побічні ефекти

Протипоказання

Діти до 12 років, підвищена чутливість до компонентів, що входять до складу, непрохідність жовчних шляхів, жовчнокам’яна хвороба, гострі захворювання печінки, тяжка печінкова недостатність, непрохідність сечовивідних шляхів, гострі захворювання нирок.

Джерело: Державний реєстр лікарських засобів України. Інструкція публікується зі скороченнями винятково для ознайомлення. Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем і уважно ознайомтеся з інструкцією. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся